Povezane vesti
Vučić: Srbija mora da balansira jer ima probleme koje drugi u Evropi nemaju
Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osoba koju svaki dan u sopstvenoj zemlji strašno napadaju, da se govori da je režim u Srbiji autokratski, ali da su ljudi u Srbiji i dalje uz njega i da su poslednjih meseci ankete pokazale da ima… »
Vučić: Svaki dan me predstavljaju kao Hitlera, ja ne lažem javnost
N1 Info pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osoba koju svaki dan u sopstvenoj zemlji strašno napadaju, da se govori da je režim u Srbiji autokratski, ali da su ljudi u Srbiji i dalje uz njega i da su poslednjih meseci ankete pokazale da ima… »
Vučić: Spremni smo na saradnju sa evropskim vojskama
Danas pre 2 dana
Vučić: Srbija mora da balansira jer ima probleme koje drugi u Evropi nemaju
Nedeljnik pre 2 dana
Vučić: Svaki dan me napadaju i predstavljaju kao Hitlera
Radio 021 pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osoba koju svaki dan u sopstvenoj zemlji strašno napadaju, da se govori da je režim u Srbiji autokratski, ali da su ljudi u Srbiji i dalje uz njega. Kako je rekao, poslednjih meseci su ankete pokazale… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO: Desetine hiljada građana kod Železničke stanice sa 16 minuta tišine odalo poštu stradalima
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
U Novom Sadu komemorativni skup povodom godišnjice pada nadstrešnice: Održano 16 minuta tišine ispred Železničke stanice (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 25 povezanih
Završen parastos u Beogradu: Služio patrijarh Porfirije, prisustvovao državni vrh na čelu sa predsednikom Vučićem
Euronews pre 1 satjoš 82 povezane