Povezane vesti

Vučić: Srbija mora da balansira jer ima probleme koje drugi u Evropi nemaju

Novi magazin 30.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osoba koju svaki dan u sopstvenoj zemlji strašno napadaju, da se govori da je režim u Srbiji autokratski, ali da su ljudi u Srbiji i dalje uz njega i da su poslednjih meseci ankete pokazale da ima… »
Vučić: Svaki dan me predstavljaju kao Hitlera, ja ne lažem javnost

Vučić: Svaki dan me predstavljaju kao Hitlera, ja ne lažem javnost

N1 Info 30.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osoba koju svaki dan u sopstvenoj zemlji strašno napadaju, da se govori da je režim u Srbiji autokratski, ali da su ljudi u Srbiji i dalje uz njega i da su poslednjih meseci ankete pokazale da ima… »
Vučić: Spremni smo na saradnju sa evropskim vojskama

Vučić: Spremni smo na saradnju sa evropskim vojskama

Danas 30.10.2025

Nedeljnik 30.10.2025
Vučić: Svaki dan me napadaju i predstavljaju kao Hitlera

Vučić: Svaki dan me napadaju i predstavljaju kao Hitlera

Radio 021 30.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osoba koju svaki dan u sopstvenoj zemlji strašno napadaju, da se govori da je režim u Srbiji autokratski, ali da su ljudi u Srbiji i dalje uz njega. Kako je rekao, poslednjih meseci su ankete pokazale… »

Vesti dana »

RHMZ upozorava na nizak vodostaj Dunava od Bezdana do Novog Sada

RHMZ upozorava na nizak vodostaj Dunava od Bezdana do Novog Sada

Radio 021 pre 25 minutajoš 19 povezanih
Danas je Sveti Sava. Đaci, srećna slava!

Danas je Sveti Sava. Đaci, srećna slava!

Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih
BETA KALENDAR – Na današnji dan 27. januar

BETA KALENDAR – Na današnji dan 27. januar

Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih