Povezane vesti
Komšija Tužio marka miljkovića, traži mu odštetu od 500.000 dinara: Bivši rijaliti igrač javno objavio: "Vreme je da pustim…
Kurir pre 1 dan
Marko Miljković dobio je tužbu od komšije sa kojim je već neko vreme u lošim odnosima. Naime, Marku Miljkoviću je stigla tužba, a kako se može videti u tužbi, komšija traži odštetu od 500.000 dinara. - Tužio me buđavi sa flotom advokata... A ja se… »
Marka Miljkovića tuži komšija: Traži odštetu od 500.000 dinara, a nasrnuo na njega pred decom
Mondo pre 1 dan
Marko Miljković već neko vreme ima ogroman problem sa komšijama, zbog čega su se u jednom trenutku i fizički sukobili. Nekadašnji rijaliti učesnik sada je dobio i tužbu od komšije, u kojoj mu traži odštetu od 500.000 dinara. - Tužio me buđavi sa flotom… »
Stigla tužba na adresu marka miljkovića! Komšija traži odštetu od 500.000 dinara nakon skandala o kom je brujala Srbija
Alo pre 1 dan
Marko je optužio komšiju za neprimerno ponašanje i maltretiranje. Marko Miljković dobio je tužbu od komšije sa kojim je već neko vreme u lošim odnosima. Stigla me je tužba, a kako se može videti, komšija traži odštetu od 500.000 dinara. Foto… »
Marko Miljković dobio tužbu od komšije, traži odštetu od 500.000 dinara: "Komšo, vreme je sad za snimak"
Telegraf pre 1 dan
Marku Miljkoviću stigla je tužba od komšije sa kojim je već duže vreme u lošim odnosima. Komšija traži odštetu od 500.000 dinara, a Miljković je incident komentarisao i na Instagramu. - Tužio me buđavi sa flotom advokata... A ja se sekirao da li će… »
Stigla tužba za marka miljkovića: Komšija traži odštetu od 500.000 dinara: "Vreme je da pustim snimak"
Blic pre 1 dan
Marko Miljković dobio je tužbu od komšije sa kojim je već neko vreme u lošim odnosima. Naime, Marku Miljkoviću je stigla tužba, a kako se može videti u tužbi, komšija traži odštetu od 500.000 dinara. - Tužio me buđavi sa flotom advokata... A ja se… »
Vesti dana »
Mitrovske zadušnice, dan posvećen molitvama za umrle srodnike i prijatelje
RTV pre 9 minutajoš 10 povezanih
Posle pretnje Frankena Moskvi, Medvedev zapretio Belgiji "oružjem sudnjeg dana"
RTS pre 9 minutajoš 8 povezanih
"Sr**e", imaju pametne košarkaše": Vašington otkrio zašto Partizan nije pravio faul i šta im je Željko rekao
Mondo pre 24 minutajoš 10 povezanih