Povezane vesti
"Svašta smo prošli..." Sloba Radanović se obratio ženi Jeleni: Znao sam da niko ne može da me odvoji od tebe!
Kurir pre 2 dana
Sloba Radanović uputio je emotivnu poruku svojoj supruzi Jeleni Radanović koja danas slavi rođendan. Naime, Sloba Radanović je u braku sa suprugom Jelenom Radanović dobio sina Damjana, a ona iza sebe već ima jedan brak. Nakon razvoda sa Kijom, Sloba se… »
"Znao sam da niko ne može da me odvoji od tebe! Volim te": Sloba Radanović podelio srećne vesti, obratio se Jeleni - sprema se…
Blic pre 2 dana
Sloba Radanović uputio je emotivnu poruku svojoj supruzi Jeleni Radanović koja danas slavi rođendan. Naime, Sloba Radanović je u braku sa suprugom Jelenom Radanović dobio sina Damjana, a ona iza sebe već ima jedan brak. Nakon razvoda sa Kijom, Sloba se… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
"Ubijanje hrišćana mora da stane": Oglasio se Hegset nakon Trampove izjave: "Pentagon se sprema na akcije protiv Nigerije"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Horor u vozu u Engleskoj: Nožem ubadali ljude - više povređenih, dve osobe uhapšene
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana