Povezane vesti
"Svašta smo prošli..." Sloba Radanović se obratio ženi Jeleni: Znao sam da niko ne može da me odvoji od tebe!
Kurir 30.10.2025
Sloba Radanović uputio je emotivnu poruku svojoj supruzi Jeleni Radanović koja danas slavi rođendan. Naime, Sloba Radanović je u braku sa suprugom Jelenom Radanović dobio sina Damjana, a ona iza sebe već ima jedan brak. Nakon razvoda sa Kijom, Sloba se… »
"Znao sam da niko ne može da me odvoji od tebe! Volim te": Sloba Radanović podelio srećne vesti, obratio se Jeleni - sprema se…
Blic 30.10.2025
Sloba Radanović uputio je emotivnu poruku svojoj supruzi Jeleni Radanović koja danas slavi rođendan. Naime, Sloba Radanović je u braku sa suprugom Jelenom Radanović dobio sina Damjana, a ona iza sebe već ima jedan brak. Nakon razvoda sa Kijom, Sloba se… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Završen protest ispred Skupštine grada, studenti AUNS na plenumu odlučuju o daljim koracima, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 39 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 minutajoš 25 povezanih
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Zgrade padaju kao kule od karata, gori Dubai, pogođena nuklearka puna Rusa
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih
Izrael tvrdi da je ubio iranskog ministra obaveštajnih službi; Teheran najavljuje osvetu zbog smrti Laridžanija
RTS pre 47 minutajoš 48 povezanih