Povezane vesti
"Kad sam prvi put rekla 'Dobro jutro, lepotice' mislili su da sam luda" Ruška Jakić o rečenici sa kojom započinje dan, evo…
Blic pre 1 dan
Čuvena voditeljka i novinarka Ruška Jakić poznata je po svojoj rečenici "Dobro jutro, lepotice", a sada je otkrila zašto tako započinje dan. Ruška Jakić voli motivacione rečenice i kaže da joj one donose pozitivu u životu. - Kada sam 1994. godine počela… »
"Svi su mislili da sam luda, pa čak i moja ćerka..." Ruška Jakić otkrila šta se krije iza njene čuvene rečenice
Kurir pre 1 dan
Ruška Jakić nedavno je govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je za Kurir otkrila šta je ono što joj je promenilo život iz korena i učinilo je srećnijom i prepoznatljivom. - Kada sam 1994. godine… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj: Saosećanje sa građanima Novog Sada i Srbije
Blic pre 29 minutajoš 82 povezane
Pad nadstrešnice u Novom Sadu: Godišnjica i odavanje počasti za 16 žrtava
Nova ekonomija pre 1 satjoš 16 povezanih
Novosađani sinoć dočekali hiljade studenata koji su položili vence kod Železničke stanice
NoviSad.com pre 24 minutajoš 14 povezanih
Velike gužve na naplatnoj rampi kod Novog Sada: Putevi Srbije izdali saopštenje, zadržavanje do 30 minuta
RINA pre 50 minutajoš 10 povezanih
Evropske socijaldemokrate uz demonstrante: ‘Vlada suzbija i hapsi studente, tražimo odgovornost i kraj sistemske korupcije’
Serbian News Media pre 10 minutajoš 14 povezanih