Povezane vesti
Iznenađujuća korist od horor filmova
BBC News pre 2 dana
Scene koje vas iznenada uplaše i hektolitri krvi možda ne deluju kao posebno umirujuća zabava, ali filmovi strave i užasa zapravo mogu da budu idealna terapija za anksioznost. Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska… »
Danas pre 2 dana
Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska noć. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. Jedan od mojih prijatelja je doneo DVD sa Isterivačem đavola ( The Exorcist). Naredna dva sata rukama sam pokrivao oči. Svaki put kad bih… »
NIN pre 2 dana
Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska noć. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. Jedan od mojih prijatelja je doneo DVD sa Isterivačem đavola (The Exorcist). Naredna dva sata rukama sam pokrivao oči. Svaki put kad bih… »
Južne vesti pre 2 dana
Serenity Strull/ BBC Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska noć. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. Jedan od mojih prijatelja je doneo DVD sa Isterivačem đavola ( The Exorcist). Naredna dva sata rukama sam pokrivao… »
Radio 021 pre 2 dana
Scene koje vas iznenada uplaše i hektolitri krvi možda ne deluju kao posebno umirujuća zabava, ali filmovi strave i užasa zapravo mogu da budu idealna terapija za anksioznost. Serenity Strull/ BBC Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Horor u vozu u Engleskoj: Nožem ubadali ljude - više povređenih, dve osobe uhapšene
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Kim Džong Un: Severna Koreja spremna da brani suverenitet svim sredstvima
Politika pre 1 satjoš 1 povezana