Povezane vesti

Iznenađujuća korist od horor filmova

BBC News 30.10.2025
Scene koje vas iznenada uplaše i hektolitri krvi možda ne deluju kao posebno umirujuća zabava, ali filmovi strave i užasa zapravo mogu da budu idealna terapija za anksioznost. Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska… »

Danas 30.10.2025
Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska noć. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. Jedan od mojih prijatelja je doneo DVD sa Isterivačem đavola ( The Exorcist). Naredna dva sata rukama sam pokrivao oči. Svaki put kad bih… »

NIN 30.10.2025
Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska noć. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. Jedan od mojih prijatelja je doneo DVD sa Isterivačem đavola (The Exorcist). Naredna dva sata rukama sam pokrivao oči. Svaki put kad bih… »

Južne vesti 30.10.2025
Serenity Strull/ BBC Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti jedna zabavna filmska noć. Ispostavilo se da nisam bio u pravu. Jedan od mojih prijatelja je doneo DVD sa Isterivačem đavola ( The Exorcist). Naredna dva sata rukama sam pokrivao… »

Radio 021 30.10.2025
Scene koje vas iznenada uplaše i hektolitri krvi možda ne deluju kao posebno umirujuća zabava, ali filmovi strave i užasa zapravo mogu da budu idealna terapija za anksioznost. Serenity Strull/ BBC Kad sam imao oko 16 godina, mislio sam da će to biti… »

Vesti dana »