Повезане вести
Изненађујућа корист од хорор филмова
BBC News 30.10.2025
Сцене које вас изненада уплаше и хектолитри крви можда не делују као посебно умирујућа забава, али филмови страве и ужаса заправо могу да буду идеална терапија за анксиозност. Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити… »
Данас 30.10.2025
Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола ( Тхе Ексорцист). Наредна два сата рукама сам… »
НИН 30.10.2025
Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола (Тхе Ексорцист). Наредна два сата рукама сам… »
Јужне вести 30.10.2025
Серенити Струлл/ ББЦ Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола ( Тхе Ексорцист). Наредна два… »
Радио 021 30.10.2025
Сцене које вас изненада уплаше и хектолитри крви можда не делују као посебно умирујућа забава, али филмови страве и ужаса заправо могу да буду идеална терапија за анксиозност. Серенити Струлл/ ББЦ Кад сам имао око 16 година… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана