Повезане вести

Изненађујућа корист од хорор филмова

BBC News 30.10.2025
Сцене које вас изненада уплаше и хектолитри крви можда не делују као посебно умирујућа забава, али филмови страве и ужаса заправо могу да буду идеална терапија за анксиозност. Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити… »

Данас 30.10.2025
Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола ( Тхе Ексорцист). Наредна два сата рукама сам… »

НИН 30.10.2025
Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола (Тхе Ексорцист). Наредна два сата рукама сам… »

Јужне вести 30.10.2025
Серенити Струлл/ ББЦ Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола ( Тхе Ексорцист). Наредна два… »

Радио 021 30.10.2025
Сцене које вас изненада уплаше и хектолитри крви можда не делују као посебно умирујућа забава, али филмови страве и ужаса заправо могу да буду идеална терапија за анксиозност. Серенити Струлл/ ББЦ Кад сам имао око 16 година… »

Вести дана »