Повезане вести
Изненађујућа корист од хорор филмова
BBC News 30.10.2025
Сцене које вас изненада уплаше и хектолитри крви можда не делују као посебно умирујућа забава, али филмови страве и ужаса заправо могу да буду идеална терапија за анксиозност. Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити… »
Данас 30.10.2025
Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола ( Тхе Ексорцист). Наредна два сата рукама сам… »
НИН 30.10.2025
Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола (Тхе Ексорцист). Наредна два сата рукама сам… »
Јужне вести 30.10.2025
Серенити Струлл/ ББЦ Кад сам имао око 16 година, мислио сам да ће то бити једна забавна филмска ноћ. Испоставило се да нисам био у праву. Један од мојих пријатеља је донео ДВД са Истеривачем ђавола ( Тхе Ексорцист). Наредна два… »
Радио 021 30.10.2025
Сцене које вас изненада уплаше и хектолитри крви можда не делују као посебно умирујућа забава, али филмови страве и ужаса заправо могу да буду идеална терапија за анксиозност. Серенити Струлл/ ББЦ Кад сам имао око 16 година… »
Вести дана »
У стилу Јокића уништио Денвер и поставио други најбржи трипл-дабл икада ВИДЕО
Нова пре 2 минутајош 36 повезаних
Јокић насмејао америчке новинаре: Имам још огреботина, само нисам желео да се предам без борбе
РТС пре 2 сатајош 44 повезане
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних
Америка тврди да је постигнут напредак у преговорима с Украјином о плану за окончање рата
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних
ИАЕА: Оштећени штит изнад нуклеарног реактора у Чернобиљу више не блокира радијацију
НИН пре 17 минутајош 13 повезаних