Povezane vesti
Dejan Dragojević pokrenuo sa devojkom biznis: Sa Jovanom se skućio u novom domu, sad očekuje da zgrne lovu
Kurir pre 1 dan
Dejan Dragojević pohvalio se da otvara restoran koji će pokloniti Jovani Stojanović. On je javno pričao o novom poslu koji bi trebalo da im donese ozbiljnu zaradu. - Jovana je gazdarica, uskoro će se otvoriti. Ja sam jedna dobra duša, birajući mene… »
Dejan Dragojević pokrenuo privatni biznis: Sa Jovanom se skućio u novom domu, pa zajedno otpočeli unosan posao
Blic pre 1 dan
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević zajedno sa partnerkom Jovanom oprobaće se u ugostiteljskim vodama. Dejan Dragojević pohvalio se da otvara restoran koji će pokloniti Jovani. On je javno pričao o novom poslu koji bi trebalo da im donese ozbiljnu… »
Vesti dana »
UŽIVO Komemorativni skup za 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu: Građani od ranog jutra ispred Železničke stanice odaju počast (FOTO/VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 87 povezanih
Godišnjica pada nadstrešnice u Novom Sadu, još bez sudskog postupka
Jugmedia pre 7 minutajoš 15 povezanih
Podrška iz Evrope: Poslanici EU uz studente, poručuju da je tragedija ‘nemar i korupcija’ i traže odgovornost za 16 žrtava
Serbian News Media pre 3 minutajoš 9 povezanih
Danas su Miholjske zadušnice: Šta vernici treba da znaju ako ne mogu da odu na groblje
Glas juga pre 1 satjoš 10 povezanih