Povezane vesti

"Nikako ne palite cigaru ovde": Načelnik Sektora za vanredne situacije upozorava: Dve stvari mogu da budu smrtonosna zamka

"Nikako ne palite cigaru ovde": Načelnik Sektora za vanredne situacije upozorava: Dve stvari mogu da budu smrtonosna zamka

Blic pre 3 dana
Iako su požari realnost koja svakodnevno pogađa stotine domaćinstava, i dalje dominira opasno uverenje "neće se desiti meni", upozorava Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situacije i pomoćnik ministra MUP-a. U izjavi Luka Čaušić je izneo frapantne… »
Načelnik MUP-a upozorava: Tragedija dolazi kada mislite "neće se desiti meni"; Požari kreću iz kuhinje!

Načelnik MUP-a upozorava: Tragedija dolazi kada mislite "neće se desiti meni"; Požari kreću iz kuhinje!

Dnevnik pre 3 dana
Iako su požari realnost koja svakodnevno pogađa stotine domaćinstava, i dalje dominira opasno uverenje "neće se desiti meni", upozorava Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situcije i pomoćnik ministra MUP-a. U izjavi za Telegraf.rs, Čaušić je izneo… »
Tragedija vreba iz nepažnje: Grejna tela i lift mogu biti smrtonosna zamka, načelnik Čaušić daje važne savete!

Tragedija vreba iz nepažnje: Grejna tela i lift mogu biti smrtonosna zamka, načelnik Čaušić daje važne savete!

Telegraf pre 3 dana
Elektroinstalacije i kuhinja glavni izvori opasnosti. Iako su požari realnost koja svakodnevno pogađa stotine domaćinstava, i dalje dominira opasno uverenje "neće se desiti meni", upozorava Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situcije i pomoćnik… »

Vesti dana »