Povezane vesti
"Nikako ne palite cigaru ovde": Načelnik Sektora za vanredne situacije upozorava: Dve stvari mogu da budu smrtonosna zamka
Blic pre 3 dana
Iako su požari realnost koja svakodnevno pogađa stotine domaćinstava, i dalje dominira opasno uverenje "neće se desiti meni", upozorava Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situacije i pomoćnik ministra MUP-a. U izjavi Luka Čaušić je izneo frapantne… »
Načelnik MUP-a upozorava: Tragedija dolazi kada mislite "neće se desiti meni"; Požari kreću iz kuhinje!
Dnevnik pre 3 dana
Iako su požari realnost koja svakodnevno pogađa stotine domaćinstava, i dalje dominira opasno uverenje "neće se desiti meni", upozorava Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situcije i pomoćnik ministra MUP-a. U izjavi za Telegraf.rs, Čaušić je izneo… »
Tragedija vreba iz nepažnje: Grejna tela i lift mogu biti smrtonosna zamka, načelnik Čaušić daje važne savete!
Telegraf pre 3 dana
Elektroinstalacije i kuhinja glavni izvori opasnosti. Iako su požari realnost koja svakodnevno pogađa stotine domaćinstava, i dalje dominira opasno uverenje "neće se desiti meni", upozorava Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situcije i pomoćnik… »
Vesti dana »
Studenti se povukli sa platoa ispred Gradske uprave gde su proveli noć, poziv Čačanima da krenu u Beograd i podrže Dijanu Hrku
Morava info pre 1 satjoš 55 povezanih
„Nestručno i maliciozno tužilaštvo. Radi se o represiji, zloupotrebi institucija“: Advokat Terzić objasnio zašto Vladimir Štimac ne može da se tereti za pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Transparentnost Srbija: Zakon o Generalštabu je kombinacija 2 najopasnija oblika korupcije
Nedeljnik pre 28 minutajoš 18 povezanih
Neredi u Beogradu: Sukob antivladinih demonstranata i pristalica vlasti i policije
BBC News pre 4 minutajoš 19 povezanih
Neredi ispred Skupštine: Poruke mira i političkih tenzija u centru pažnje, dijalog kao jedino rešenje
Euronews pre 1 satjoš 47 povezanih