Povezane vesti

"Priznaj da ne voliš Staniju": Zbog jednog pitanja svi napali Asmina, kažu nijednom je nije spomenuo u rijalitiju

"Priznaj da ne voliš Staniju": Zbog jednog pitanja svi napali Asmina, kažu nijednom je nije spomenuo u rijalitiju

Mondo pre 1 dan
Asmin Durdžić je nedavno javno ostavio Staniju Dobrojević u Eliti 9, nakon čega je i starleta reagovala i nazvala bivšeg manipulatorom, da bi sada izbila svađa u Eliti oko toga da li mu ona nedostaje od kako je ušao u kuću u Šimanovcima. Sve je počelo… »
Aneli napala asmina! Ubeđena da ne voli Staniju i da laže o svojoj vezi, Durdžić zanemeo

Aneli napala asmina! Ubeđena da ne voli Staniju i da laže o svojoj vezi, Durdžić zanemeo

Alo pre 1 dan
Ahmićeva je sada napala bivšeg partnera jer je ubeđena da on ne voli Staniju. Rijaliti učesnica Aneli Ahmić sukobila se sa Asminom Durdžićem zbog Stanije Dobrojević, jer je ubeđena da ga ne voli, iako u javnosti tvrdi suprotno. Naime, Asmin je nedavno u… »
Asmin Durdžić saznao da ga je Stanija ostvila: Njegova reakcija sve iznenadila

Asmin Durdžić saznao da ga je Stanija ostvila: Njegova reakcija sve iznenadila

Svet & Skandal pre 1 dan
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić ponovo je izazvao haos i raspravu u Beloj kući, kada je otvoreno govorio o svojim osećanjima prema Staniji Dobrojević, koja mu, kako kaže, i dalje mnogo znači. Tokom razgovora sa Milanom Miloševićem u „Eliti 9“, Asmin je… »
"Nedostaje mi Stanija, u svakom smislu... Čuo sam da me je ostavila" Asmin promenio ploču nakon starletinog raskida

"Nedostaje mi Stanija, u svakom smislu... Čuo sam da me je ostavila" Asmin promenio ploču nakon starletinog raskida

Kurir pre 1 dan
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić je nedavno javno ostavio starletu Staniju Dobrojević, a sada je otkrio da li mu bivša devojka nedostaje tokom boravka u " Eliti 9". - Da li ti nedostaje Stanija?, upitao ga je Milan Milošević. - Naravno da nedostaje… »
Asmin otkrio da li mu nedostaje Stanija: Aneli skočila: "Koga ti lažeš, reci da ne voliš ženu"

Asmin otkrio da li mu nedostaje Stanija: Aneli skočila: "Koga ti lažeš, reci da ne voliš ženu"

Blic pre 2 dana
Asmin Durdžić je nedavno javno ostavio Staniju Dobrojević, a sada je otkrio da li mu bivša devojka nedostaje tokom boravka u "Zadruzi 9 Eliti". - Da li ti nedostaje Stanija?, upitao ga je Milan Milošević. - Naravno da nedostaje. Nedostaje mi u svakom… »

Vesti dana »