Povezane vesti

Oglasila se pevačica nakon saobraćajke: Tea zatražila lekarsku pomoć i opisala detalje nezgode "Sve me boli"

Oglasila se pevačica nakon saobraćajke: Tea zatražila lekarsku pomoć i opisala detalje nezgode "Sve me boli"

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako saznajemo, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Mi smo kontaktirali pevačicu kako bi saznali kako je i šta se dogodilo Tea se oglasila za telegraf te… »
Pevačica Tea Bilanović doživela saobraćajnu nezgodu u Beogradu!

Pevačica Tea Bilanović doživela saobraćajnu nezgodu u Beogradu!

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako saznajemo, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom. Na mesto nesreće je izašla… »
Pevačica Tea Bilanović imala udes Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Pevačica Tea Bilanović imala udes Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Kurir pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako prenose domaći mediji, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom. Na mesto nesreće je… »
"Izgubila sam svest pri udarcu, sve me boli": Oglasila se pevačica nakon lančanog sudara u kojem je učestvovala: "Auto ispred…

"Izgubila sam svest pri udarcu, sve me boli": Oglasila se pevačica nakon lančanog sudara u kojem je učestvovala: "Auto ispred…

Blic pre 1 dan
Popularna pevačica Teodora Bilanović imala je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene, kada je učestvovala u lančanom sudaru. Teodora se nakon saobraćajke oglasila za domaće medije. - Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila je gužva, auto… »
Tea Bilanović se oglasila posle saobraćajne nesreće: Udarila sam u auto koji je bio ispred mene

Tea Bilanović se oglasila posle saobraćajne nesreće: Udarila sam u auto koji je bio ispred mene

Svet & Skandal pre 1 dan
Poznata pevačica Tea Bilanović danas je doživela saobraćajnu nezgodu u blizini beogradske Arene, kada je njen automobil učestvovao u lančanom sudaru na auto-putu. Na lice mesta odmah su stigle policijske i hitne službe, a pevačici je ukazana pomoć zbog… »
„Ugruvana sam i sve me boli“: Naša pevačica se oglasila nakon udesa, otkrila da je izgubila svest prilikom udara

„Ugruvana sam i sve me boli“: Naša pevačica se oglasila nakon udesa, otkrila da je izgubila svest prilikom udara

Nova pre 1 dan
Pevačica Teodora Tea Bilanović oglasila se nakon saobraćajke koju je imala. Naime, Tea Bilanović je učestvovala u lančanom sudaru kod Beogradske arene, a sada se oglasila i otkrila šta se tačno desilo. „Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila… »
Pevačica ostala bez svesti! Otkriveni detalji saobraćajne nezgode koju je Tea Bilanović doživela

Pevačica ostala bez svesti! Otkriveni detalji saobraćajne nezgode koju je Tea Bilanović doživela

Kurir pre 1 dan
Tea Bilanović je danas doživela saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. U pitanju je lančani sudar na autoputu, a Tea je u stabilnom stanju. Nakon udesa ona se oglasila i otkrila detalje. - Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila je gužva… »
Pevačica doživela udes na Novom Beogradu: Udarila u kolonu vozila na auto-putu, policija na licu mesta

Pevačica doživela udes na Novom Beogradu: Udarila u kolonu vozila na auto-putu, policija na licu mesta

Mondo pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu u blizini beogradske Arene. Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu, kada je udarila u kolonu vozila koja su već bila uključena u udes. Na mesto nesreće odmah je stigla policija. Vaše… »
Onesvestila se prilikom udara: Oglasila se pevačica koja je imala udes na auto-putu

Onesvestila se prilikom udara: Oglasila se pevačica koja je imala udes na auto-putu

Mondo pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene Ona je učestvovala u lančanom sudaru, a sada se oglasila i otkrila kako je došlo do nesreće. "Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila je gužva, auto ispred mene je… »
"Ugruvana sam, sve me boli" Otkrivamo u kakvom je stanju Tea Bilanović nakon saobraćajke

"Ugruvana sam, sve me boli" Otkrivamo u kakvom je stanju Tea Bilanović nakon saobraćajke

Alo pre 1 dan
Nakon udesa se oglasila za Alo i otkrila detalje. Tea Bilanović je danas doživela saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. U pitanju je lančani sudar na autoputu, a Tea je u stabilnom stanju. Printscreen/AmiGShow Pogledaj galeriju Alo!/Aleksandar… »
Pevačica ostala bez svesti: Otkriveni u kakvom je stanju Tea Bilanović posle lančanog sudara

Pevačica ostala bez svesti: Otkriveni u kakvom je stanju Tea Bilanović posle lančanog sudara

Večernje novosti pre 1 dan
PEVAČICA Tea Bilanović je danas doživela saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Foto: OTV Valentino printskrin U pitanju je lančani sudar na autoputu, a Tea je u stabilnom stanju. Nakon udesa ona se oglasila i otkrila detalje. - Tačno je da sam… »
Naša pevačica imala saobraćajku u Beogradu: Učestvovala u lančanom sudaru: Evo detalja

Naša pevačica imala saobraćajku u Beogradu: Učestvovala u lančanom sudaru: Evo detalja

Blic pre 1 dan
Pevačica Teodora Bilanović imala je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako pišu domaći mediji, Teodora je učestvovala u lančanom sudaru na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom udesu. Na mesto… »
Pevačica imala saobraćajnu nezgodu u Beogradu: Tea učestvovala u lančanom sudaru

Pevačica imala saobraćajnu nezgodu u Beogradu: Tea učestvovala u lančanom sudaru

Nova pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom, piše „Telegraf“. Na mesto nesreće je izašla… »
Pevačica doživela saobraćajnu nezgodu Tea učestvovala u lančanom sudaru!

Pevačica doživela saobraćajnu nezgodu Tea učestvovala u lančanom sudaru!

Alo pre 1 dan
Na mesto nezgode je intervenisala policija. Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Kako prenose domaći mediji, učestvovala je u lančanom udesu na autoputu, kada se akucala u red automobila koji su se takođe slupali… »
Naša poznata Pevačica imala udes: Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Naša poznata Pevačica imala udes: Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Večernje novosti pre 1 dan
TEA Bilanović doživela je saobraćajku u kojoj je učestvovalo više putničkih vozila. Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako prenose domaći mediji, Tea je učestvovala… »

Vesti dana »