Povezane vesti

Oglasila se pevačica nakon saobraćajke: Tea zatražila lekarsku pomoć i opisala detalje nezgode "Sve me boli"

Oglasila se pevačica nakon saobraćajke: Tea zatražila lekarsku pomoć i opisala detalje nezgode "Sve me boli"

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako saznajemo, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Mi smo kontaktirali pevačicu kako bi saznali kako je i šta se dogodilo Tea se oglasila za telegraf te… »
Pevačica Tea Bilanović doživela saobraćajnu nezgodu u Beogradu!

Pevačica Tea Bilanović doživela saobraćajnu nezgodu u Beogradu!

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako saznajemo, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom. Na mesto nesreće je izašla… »
Pevačica Tea Bilanović imala udes Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Pevačica Tea Bilanović imala udes Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Kurir pre 22 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako prenose domaći mediji, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom. Na mesto nesreće je… »
"Izgubila sam svest pri udarcu, sve me boli": Oglasila se pevačica nakon lančanog sudara u kojem je učestvovala: "Auto ispred…

"Izgubila sam svest pri udarcu, sve me boli": Oglasila se pevačica nakon lančanog sudara u kojem je učestvovala: "Auto ispred…

Blic pre 22 dana
Popularna pevačica Teodora Bilanović imala je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene, kada je učestvovala u lančanom sudaru. Teodora se nakon saobraćajke oglasila za domaće medije. - Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila je gužva, auto… »
„Ugruvana sam i sve me boli“: Naša pevačica se oglasila nakon udesa, otkrila da je izgubila svest prilikom udara

„Ugruvana sam i sve me boli“: Naša pevačica se oglasila nakon udesa, otkrila da je izgubila svest prilikom udara

Nova pre 22 dana
Pevačica Teodora Tea Bilanović oglasila se nakon saobraćajke koju je imala. Naime, Tea Bilanović je učestvovala u lančanom sudaru kod Beogradske arene, a sada se oglasila i otkrila šta se tačno desilo. „Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila… »
Tea Bilanović se oglasila posle saobraćajne nesreće: Udarila sam u auto koji je bio ispred mene

Tea Bilanović se oglasila posle saobraćajne nesreće: Udarila sam u auto koji je bio ispred mene

Svet & Skandal pre 22 dana
Poznata pevačica Tea Bilanović danas je doživela saobraćajnu nezgodu u blizini beogradske Arene, kada je njen automobil učestvovao u lančanom sudaru na auto-putu. Na lice mesta odmah su stigle policijske i hitne službe, a pevačici je ukazana pomoć zbog… »
Pevačica doživela udes na Novom Beogradu: Udarila u kolonu vozila na auto-putu, policija na licu mesta

Pevačica doživela udes na Novom Beogradu: Udarila u kolonu vozila na auto-putu, policija na licu mesta

Mondo pre 22 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu u blizini beogradske Arene. Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu, kada je udarila u kolonu vozila koja su već bila uključena u udes. Na mesto nesreće odmah je stigla policija. Vaše… »
Onesvestila se prilikom udara: Oglasila se pevačica koja je imala udes na auto-putu

Onesvestila se prilikom udara: Oglasila se pevačica koja je imala udes na auto-putu

Mondo pre 22 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene Ona je učestvovala u lančanom sudaru, a sada se oglasila i otkrila kako je došlo do nesreće. "Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila je gužva, auto ispred mene je… »
Pevačica ostala bez svesti! Otkriveni detalji saobraćajne nezgode koju je Tea Bilanović doživela

Pevačica ostala bez svesti! Otkriveni detalji saobraćajne nezgode koju je Tea Bilanović doživela

Kurir pre 22 dana
Tea Bilanović je danas doživela saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. U pitanju je lančani sudar na autoputu, a Tea je u stabilnom stanju. Nakon udesa ona se oglasila i otkrila detalje. - Tačno je da sam doživela nezgodu na autoputu, bila je gužva… »
"Ugruvana sam, sve me boli" Otkrivamo u kakvom je stanju Tea Bilanović nakon saobraćajke

"Ugruvana sam, sve me boli" Otkrivamo u kakvom je stanju Tea Bilanović nakon saobraćajke

Alo pre 22 dana
Nakon udesa se oglasila za Alo i otkrila detalje. Tea Bilanović je danas doživela saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. U pitanju je lančani sudar na autoputu, a Tea je u stabilnom stanju. Printscreen/AmiGShow Pogledaj galeriju Alo!/Aleksandar… »
Pevačica ostala bez svesti: Otkriveni u kakvom je stanju Tea Bilanović posle lančanog sudara

Pevačica ostala bez svesti: Otkriveni u kakvom je stanju Tea Bilanović posle lančanog sudara

Večernje novosti pre 22 dana
PEVAČICA Tea Bilanović je danas doživela saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Foto: OTV Valentino printskrin U pitanju je lančani sudar na autoputu, a Tea je u stabilnom stanju. Nakon udesa ona se oglasila i otkrila detalje. - Tačno je da sam… »
Pevačica imala saobraćajnu nezgodu u Beogradu: Tea učestvovala u lančanom sudaru

Pevačica imala saobraćajnu nezgodu u Beogradu: Tea učestvovala u lančanom sudaru

Nova pre 22 dana
Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, Tea je učestvovala u lančanom udesu na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom, piše „Telegraf“. Na mesto nesreće je izašla… »
Naša pevačica imala saobraćajku u Beogradu: Učestvovala u lančanom sudaru: Evo detalja

Naša pevačica imala saobraćajku u Beogradu: Učestvovala u lančanom sudaru: Evo detalja

Blic pre 22 dana
Pevačica Teodora Bilanović imala je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako pišu domaći mediji, Teodora je učestvovala u lančanom sudaru na autoputu. Pevačica se zakucala u red automobila koji su već učestvovali u lančanom udesu. Na mesto… »
Pevačica doživela saobraćajnu nezgodu Tea učestvovala u lančanom sudaru!

Pevačica doživela saobraćajnu nezgodu Tea učestvovala u lančanom sudaru!

Alo pre 22 dana
Na mesto nezgode je intervenisala policija. Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Kako prenose domaći mediji, učestvovala je u lančanom udesu na autoputu, kada se akucala u red automobila koji su se takođe slupali… »
Naša poznata Pevačica imala udes: Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Naša poznata Pevačica imala udes: Učestvovala u lančanom sudaru na autoputu, policija na licu mesta

Večernje novosti pre 22 dana
TEA Bilanović doživela je saobraćajku u kojoj je učestvovalo više putničkih vozila. Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija Pevačica Tea Bilanović doživela je saobraćajnu nezgodu kod Beogradske arene. Naime, kako prenose domaći mediji, Tea je učestvovala… »

Vesti dana »