Povezane vesti
„Nije pevač, opekla sam se sa njima“: Rada Manojlović otkrila detalje o novom dečku, kaže da je lep kao lutka
Nova pre 8 sati
Rada Manojlović otkrila je da ima novog partnera, a sada je javno rešila da progovori o njemu, pa otkrila da je lep kao lutka. Na pitanje zbog čega sija, Rada Manojlović je odgovorila sledeće: „Sve utiče da sijam. I hrana i ljubav i poslovni uspeh i… »

''Taj misteriozni gospodin me gura napred'' Rada Manojlović konačno progovorila o dečku: ''Ovo sad je prava ljubav''
Alo pre 11 sati
Srećno je zaljubljena. Pevačica Rada Manojlović odlučila je da svoj emotivni život drži privatnim, ali je otkrila da je pronašla partnera koji je za nju idealan i koji je motiviše da ostvari velike stvari u karijeri. Rada , koja je ranije javno… »

"Batalila sam estradu": Rada Manojlović progovorila o novom dečku, otkrila detalje koj niko nije znao
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Rada Manojlović otkrila je da uživa u novoj vezi, a sada je po prvi put javno progovorila o svom partneru. Na pitanje zbog čega u poslednje vreme blista, Rada je iskreno odgovorila: - Sve utiče da sijam. I hrana i ljubav i poslovni uspeh i… »

Rada Manojlović iskreno o novoj ljubavi: Nije pevač i mnogo je lep, ali pokajala sam se...
Kurir pre 12 sati
Rada Manojlović otkrila je da ima novog partnera, a sada je javno rešila da progovori o njemu, pa otkrila da je lep kao lutka. - Sve utiče da sijam. I hrana i ljubav i poslovni uspeh i privatno, sve se lepo namestilo - rekla je Rada Manojlović, pa… »

"Sijam zbog ljubavi, moj dečko Nije pevač i ništa mi ne zamera": Rada Manojlović iskreno o novoj ljubavi: "Nisam neko ko pada…
Blic pre 13 sati
Rada Manojlović otkrila je da ima novog partnera, a sada je javno rešila da progovori o njemu, pa otkrila da je lep kao lutka. Na pitanje zbog čega sija, pevačica je odgovorila sledeće: "Sve utiče da sijam. I hrana i ljubav i poslovni uspeh i privatno… »

"Lep je kao lutka": Rada Manojlović progovorila o novom dečku, otkrila da li je pevač
Mondo pre 13 sati
Pevačica Rada Manojlović priznala je da je srećna u ljubavi, a sada je progovorila o svom dečku. Ona je otkrila da nije pevač i da je lep kao lutka. "Sve utiče da sijam. I hrana i ljubav i poslovni uspeh i privatno, sve se lepo namestilo" - rekla je Rada… »

Rada Manojlović ima novog dečka! Nakon burnih raskida ponovo cveta u ljubavi: "Ne dozvoljava mi..."
Telegraf pre 19 sati
Pevačica Rada Manojlović odlučila je da svoj emotivni život drži privatnim, ali je otkrila da je pronašla partnera koji je za nju idealan i koji je motiviše da ostvari velike stvari u karijeri. Rada Manojlović, koja je ranije javno eksponirala svoj… »

Rada Manojlović cela u providnoj pink čipki: Pevačica došla na nastup u upečatljivom izdanju: Osmeh ne skida sa lica
Blic pre 21 sat
Pevačica Rada Manojlović večeras ima nastup u jednom klubu u Beogradu, a svojim stajlingom privukla je veliku pažnju. Naime, Rada Manojlović, večeras se pojavila u upečatljivoj kombinaciji. Ona je na sebi imala kombinezon u pink boji, koji je bio čipkast… »

Vesti dana »

Beogradski studenti u Sremskim Karlovcima, Novopazarci u Petrovaradinu
RTV pre 8 minutajoš 32 povezane

Studentska pešačenja do Novog Sada: Interaktivna mapa i fotografije
BBC News pre 4 minutajoš 54 povezane

Privremena obustava železničkog saobraćaja u Srbiji zbog "anonimne dojave o bombama" i reakcije javnosti
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 44 povezane

Studenti iz Zapadne Srbije stigli u Irig, zatim izašli na Frušku goru gde prave pauzu
Novi magazin pre 3 satajoš 37 povezanih