Povezane vesti
"Nos mi se urušio na stranu" Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju, nije joj lako
Alo pre 21 sat
Mora ponovo pod nož! Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o zdravstvenom problemu koji ima sa nosom, te otkrila da je očekuje sedma po redu. - Desilo se da sam imala šest intervencija na sinusima - nehirurških, rađenih radiotalasima. To je ono… »
"Nos mi se urušio na stranu" Dušica Jakovljević izdeformisana - mora na sedmu operaciju
Kurir pre 22 sata
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da je uskoro očekuje sedma operacija nosa, nakon niza problema sa kojima se suočavala poslednjih meseci. Dušica je već neko vreme u centru pažnje zbog deformacije nosa, a posebno nakon njenog pojavljivanja na… »
"Nos mi se urušio na stranu": Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju: Ispričala sve o problemu
Blic pre 21 sat
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o zdravstvenom problemu koji ima sa nosom, te otkrila da je očekuje sedma po redu. - Desilo se da sam imala šest intervencija na sinusima - nehirurških, rađenih radiotalasima. To je ono što mnogi pogrešno… »
"Nos mi se urušio u stranu": Dušica Jakovljević mora na sedmu operaciju, otkrila u kakvom je stanju
Mondo pre 21 sat
Voditeljka Dušica Jakovljević priznala je da je uskoro čeka još jedna, sedma po redu, operacija nosa, nakon brojnih zdravstvenih problema koji su je pratili u poslednje vreme. Pogledajte fotografije Dušice Jakovljević: Već neko vreme javnost komentariše… »
"Urušio se na jednu stranu dok je zarastao": Dušica Jakovljević mora na još jednu operaciju, evo šta je čeka
Telegraf pre 21 sat
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da je uskoro očekuje sedma operacija nosa, nakon niza problema sa kojima se suočavala poslednjih meseci. Dušica je već neko vreme u centru pažnje zbog deformacije nosa, a posebno nakon njenog pojavljivanja na… »
Vesti dana »
Studentska pešačenja do Novog Sada: Interaktivna mapa i fotografije
BBC News pre 4 satijoš 19 povezanih
Poslanik Uglješa Mrdić stupio u štrajk glađu: Odluku saopštio ispred Skupštine Srbije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici
Blic pre 8 satijoš 3 povezane