Povezane vesti
Dodik: Ne sudi se meni već Republici Srpskoj, sudski proces je politička predstava
RTV 31.10.2025
BANJALUKA - Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske… »
Dodik: Ne sudi se meni već Republici Srpskoj, sudski proces je politička predstava
Sputnik 31.10.2025
Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske diskredituje… »
Euronews 31.10.2025
Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske diskredituje… »
Vesti dana »
Pala banda falsifikatora: Prodali više od 120 lažnih diploma, uzeli 20 miliona dinara!
Telegraf pre 2 minutajoš 61 povezana
Temperatura pada za 15 stepeni: Ovi delovi Srbije će biti prvi na udaru nevremena
Mondo pre 37 minutajoš 39 povezanih
(Foto/video) Slučaj "Generalštab": Ministar Selaković u Specijalnom sudu, građani i studenti ispred zgrade
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 24 povezane
Apostolović: Nemačko-francuski non-pejper dobar za Srbiju, ubrzaće otvaranje klastera
Euronews pre 27 minutajoš 13 povezanih