Povezane vesti
Dodik: Ne sudi se meni već Republici Srpskoj, sudski proces je politička predstava
RTV pre 21 sat
BANJALUKA - Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske… »
Dodik: Ne sudi se meni već Republici Srpskoj, sudski proces je politička predstava
Sputnik pre 20 sati
Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske diskredituje… »
Euronews pre 20 sati
Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske diskredituje… »
Vesti dana »
Poslanik SNS Uglješa Mrdić otpočeo štrajk glađu jer nije zadovoljan radom tužilaštva
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici
Blic pre 8 satijoš 3 povezane