Povezane vesti

Dodik: Ne sudi se meni već Republici Srpskoj, sudski proces je politička predstava

Dodik: Ne sudi se meni već Republici Srpskoj, sudski proces je politička predstava

RTV pre 21 sat
BANJALUKA - Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske… »

Sputnik pre 20 sati
Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske diskredituje… »

Euronews pre 20 sati
Izabrani predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da proces koji se vodi protiv njega nije pravni proces već politička predstava i brutalna zloupotreba pravosuđa sa ciljem da se, kako je naveo, predsednik Republike Srpske diskredituje… »

Vesti dana »