Повезане вести

Меншик о Ђоковићу: "Научио ме је да може да се игра заувек"

Меншик о Ђоковићу: "Научио ме је да може да се игра заувек"

Спортске.нет 31.10.2025
Новаком Ђоковићем и томе што и даље игра тенис, а има 38 година, баве се многи, а новинари често питају и тенисере о српском асу и њоговој игри. На питање новинара АТП тура шта је научио од најбољег тенисера свих времена… »
"Шта сам научио од Ђоковића? Да можете играти заувек"

"Шта сам научио од Ђоковића? Да можете играти заувек"

Б92 31.10.2025
Док многи љубитељи тениса широм света не престају да се питају шта Новака Ђоковића и даље покреће после свега што је постигао, један од најталентованијих младих играча данашњице дао је можда и најбољи одговор. Чех Јакуб… »
Огласио се Џон Мекинро о српском асу: Ђоковић не шаље јасне поруке пред завршницу сезоне

Огласио се Џон Мекинро о српском асу: Ђоковић не шаље јасне поруке пред завршницу сезоне

Еуроневс 31.10.2025
Новак Ђоковић и његова будућност на терену поново су тема број један међу љубитељима тениса. Навијачи жељно ишчекују да виде најбољег свих времена на АТП финалу ове године, али питање око његовог учешћа и даље остаје… »
Меншик објаснио зашто Ђоковић и даље игра тенис

Меншик објаснио зашто Ђоковић и даље игра тенис

Спорт клуб 31.10.2025
Многи се стално питају зашто Новак Ђоковић и даље игра тенис, мада нема некадашње резултате. Освојио је све што постоји, зарадио много пара... Одговор на ово питање најбоље је формулисао Јакуб Меншик, сјајни Чех који никада… »

Вести дана »