Povezane vesti

Menšik o Đokoviću: "Naučio me je da može da se igra zauvek"

Menšik o Đokoviću: "Naučio me je da može da se igra zauvek"

Sportske.net pre 1 dan
Novakom Đokovićem i tome što i dalje igra tenis, a ima 38 godina, bave se mnogi, a novinari često pitaju i tenisere o srpskom asu i njogovoj igri. Na pitanje novinara ATP tura šta je naučio od najboljeg tenisera svih vremena trenirajući više puta sa njim… »
"Šta sam naučio od Đokovića? Da možete igrati zauvek"

"Šta sam naučio od Đokovića? Da možete igrati zauvek"

B92 pre 10 sati
Dok mnogi ljubitelji tenisa širom sveta ne prestaju da se pitaju šta Novaka Đokovića i dalje pokreće posle svega što je postigao, jedan od najtalentovanijih mladih igrača današnjice dao je možda i najbolji odgovor. Čeh Jakub Menšik, 19-godišnji as koji… »
Oglasio se Džon Mekinro o srpskom asu: Đoković ne šalje jasne poruke pred završnicu sezone

Oglasio se Džon Mekinro o srpskom asu: Đoković ne šalje jasne poruke pred završnicu sezone

Euronews pre 19 sati
Novak Đoković i njegova budućnost na terenu ponovo su tema broj jedan među ljubiteljima tenisa. Navijači željno iščekuju da vide najboljeg svih vremena na ATP finalu ove godine, ali pitanje oko njegovog učešća i dalje ostaje otvoreno. Posle nastupa na… »
Menšik objasnio zašto Đoković i dalje igra tenis

Menšik objasnio zašto Đoković i dalje igra tenis

Sport klub pre 21 sat
Mnogi se stalno pitaju zašto Novak Đoković i dalje igra tenis, mada nema nekadašnje rezultate. Osvojio je sve što postoji, zaradio mnogo para... Odgovor na ovo pitanje najbolje je formulisao Jakub Menšik, sjajni Čeh koji nikada ne krije da je baš Đoković… »

Vesti dana »