Povezane vesti
Starleta izašla iz rijalitija, pa se transformisala i obogatila! Zgrće 20.000 evra mesečno, a jednu uslugu posebno naplaćuje…
Kurir pre 1 dan
Bivša učesnica rijalitija "Elite" Slađa Poršelina otkrila je da zarađuje pravo bogatstvo prodajom fotografija i dopisivanjem sa fanovima na sajtu za odrasle. Nakon što je napustila rijaliti, Slađa se podvrgla estetskoj korekciji, a potom je na svom… »
"Zgrće lovu, a ništa ne radi" Poršelina otkrila kako zarađuje: Potkačila i Staniju "Skinula sam je sa trona"
Telegraf pre 1 dan
Slađa Lazić, bivša rijliti učesnika, poznatija kao Poršelina, nedavno je gostovala na Red TV-u te otkrila koliko zarašuje od novog posla. Poršelina je inače otvorila nalog na sajtu za odrasle a sada je priznala ima li ona koristi od toga i koliki su joj… »
"Zgrće lovu, a ništa ne radi": Rijaliti učesnica otkrila kako zarađuje, pa oplela po Staniji: "Skinula sam je sa trona"
Blic pre 1 dan
Slađa Poršelina, bivša učesnica rijalitija "Elita 9" bacila se na posao, pa sada prodaje slike na sajtu za odrasle. Slađa je za domaće medije, progovorila o zaradi. - Ono što je Stanija dobila, ja mogu mesečno. Pa odakle mi sve ono što ja imam?! Nisam… »
Zarađuje pare, a ne radi ništa! Poršelina otkrila koliko uzme novca od sadržaja na sajtu za odrasle (video)
Alo pre 1 dan
Bez dlake na jeziku! Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, gostujući u emisiji na RED televiziji, progovorila je o stranici koju je otvorila za fanove, otkrivši koliko zarađuje. Foto: Ataimages - Ono što je Stanija dobila, ja mogu mesečno. Pa odakle mi… »
Vesti dana »
uživo GODIŠNJICA PADA NADSTREŠNICE Završen skup studenata u blokadi na keju u Novom Sadu
Euronews pre 6 minutajoš 48 povezanih
Ponovo potvrđena optužnica protiv menadžera Infrastrukture Železnice i članova Komisije za tehnički pregled stanice u Novom Sadu
RTV pre 3 satajoš 50 povezanih
Ovde možete da pratite direktan prenos komemorativnog skupa u Novom Sadu
Nedeljnik pre 7 satijoš 30 povezanih