Повезане вести

Старлета изашла из ријалитија, па се трансформисала и обогатила! Згрће 20.000 евра месечно, а једну услугу посебно наплаћује…

Старлета изашла из ријалитија, па се трансформисала и обогатила! Згрће 20.000 евра месечно, а једну услугу посебно наплаћује…

Курир 31.10.2025
Бивша учесница ријалитија "Елите" Слађа Поршелина открила је да зарађује право богатство продајом фотографија и дописивањем са фановима на сајту за одрасле. Након што је напустила ријалити, Слађа се подвргла естетској корекцији… »
"Згрће лову, а ништа не ради" Поршелина открила како зарађује: Поткачила и Станију "Скинула сам је са трона"

"Згрће лову, а ништа не ради" Поршелина открила како зарађује: Поткачила и Станију "Скинула сам је са трона"

Телеграф 31.10.2025
Слађа Лазић, бивша ријлити учесника, познатија као Поршелина, недавно је гостовала на Ред ТВ-у те открила колико зарашује од новог посла. Поршелина је иначе отворила налог на сајту за одрасле а сада је признала има ли она користи… »
"Згрће лову, а ништа не ради": Ријалити учесница открила како зарађује, па оплела по Станији: "Скинула сам је са трона"

"Згрће лову, а ништа не ради": Ријалити учесница открила како зарађује, па оплела по Станији: "Скинула сам је са трона"

Блиц 31.10.2025
Слађа Поршелина, бивша учесница ријалитија "Елита 9" бацила се на посао, па сада продаје слике на сајту за одрасле. Слађа је за домаће медије, проговорила о заради. - Оно што је Станија добила, ја могу месечно. Па одакле ми све… »
Зарађује паре, а не ради ништа! Поршелина открила колико узме новца од садржаја на сајту за одрасле (видео)

Зарађује паре, а не ради ништа! Поршелина открила колико узме новца од садржаја на сајту за одрасле (видео)

Ало 31.10.2025
Без длаке на језику! Слађа Лазић, познатија као Поршелина, гостујући у емисији на РЕД телевизији, проговорила је о страници коју је отворила за фанове, откривши колико зарађује. Фото: Атаимагес - Оно што је Станија добила, ја… »

Вести дана »