Povezane vesti
Starleta izašla iz rijalitija, pa se transformisala i obogatila! Zgrće 20.000 evra mesečno, a jednu uslugu posebno naplaćuje…
Kurir 31.10.2025
Bivša učesnica rijalitija "Elite" Slađa Poršelina otkrila je da zarađuje pravo bogatstvo prodajom fotografija i dopisivanjem sa fanovima na sajtu za odrasle. Nakon što je napustila rijaliti, Slađa se podvrgla estetskoj korekciji, a potom je na svom… »
"Zgrće lovu, a ništa ne radi": Rijaliti učesnica otkrila kako zarađuje, pa oplela po Staniji: "Skinula sam je sa trona"
Blic 31.10.2025
Slađa Poršelina, bivša učesnica rijalitija "Elita 9" bacila se na posao, pa sada prodaje slike na sajtu za odrasle. Slađa je za domaće medije, progovorila o zaradi. - Ono što je Stanija dobila, ja mogu mesečno. Pa odakle mi sve ono što ja imam?! Nisam… »
"Zgrće lovu, a ništa ne radi" Poršelina otkrila kako zarađuje: Potkačila i Staniju "Skinula sam je sa trona"
Telegraf 31.10.2025
Slađa Lazić, bivša rijliti učesnika, poznatija kao Poršelina, nedavno je gostovala na Red TV-u te otkrila koliko zarašuje od novog posla. Poršelina je inače otvorila nalog na sajtu za odrasle a sada je priznala ima li ona koristi od toga i koliki su joj… »
Zarađuje pare, a ne radi ništa! Poršelina otkrila koliko uzme novca od sadržaja na sajtu za odrasle (video)
Alo 31.10.2025
Bez dlake na jeziku! Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, gostujući u emisiji na RED televiziji, progovorila je o stranici koju je otvorila za fanove, otkrivši koliko zarađuje. Foto: Ataimages - Ono što je Stanija dobila, ja mogu mesečno. Pa odakle mi… »
Vesti dana »
Rukovodstvo kompanijskih ogranaka u Boru čestitalo zaposlenima Božić i Novu godinu
Kolektiv pre 33 minutajoš 23 povezane
FOTO VIDEO Milan Knežević pozvao na „marš na Botun“: Blokiran kružni tok ka aerodromu u Podgorici, najavljuju se nove blokade u Zeti
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 22 povezane