Povezane vesti

„Slučaj Vinisijus“ je završen, oglasio se Ćabi Alonso i otkrio da li će biti kazne za Brazilca

„Slučaj Vinisijus“ je završen, oglasio se Ćabi Alonso i otkrio da li će biti kazne za Brazilca

Nova pre 12 sati
Trener fudbalera Real Madrida, Ćabi Alonso, rekao je da napadač tog kluba Vinisijus Žunior neće biti kažnjen, nakon burne reakcije prilikom izlaska sa terena tokom "El klasika" sa Barselonom. Ovaj 25-godišnji brazilski fudbaler zamenjen je u nedelju u… »
Alonso: Slučaj Vinisijus završen, neće biti kazni

Alonso: Slučaj Vinisijus završen, neće biti kazni

Sportski žurnal pre 14 sati
- U sredu smo imali sastanak sa celim stručnim štabom i igračima, a Vinisijus je održao odličan govor - iskren i od srca. Za mene je ova priča završena od srede - rekao je Alonso. Trener Real Madrida Ćabi Alonso rekao je danas da napadač tog kluba… »
Alonso se ne odriče Vinisijusa: "Održao je vatren govor u svlačionici"

Alonso se ne odriče Vinisijusa: "Održao je vatren govor u svlačionici"

Sportske.net pre 15 sati
Višednevna saga oko statusa temperamentnog brazilskog igrača Vinisijusa Žuniora u Real Madridu, nakon prilično žustre reakcije prilikom izmene u nedeljnom okršaju protiv Barselone, završena je pošto je trener kraljevskog kluba Ćabi Alonso otkrio da… »
Poznat kakav je epilog skandala koji je uzdrmao španski fudbal! Oglasio se Alonso i otkrio da li je oprostio Vinisijusu zbog…

Poznat kakav je epilog skandala koji je uzdrmao španski fudbal! Oglasio se Alonso i otkrio da li je oprostio Vinisijusu zbog…

Kurir pre 16 sati
Ovaj 25-godišnji brazilski fudbaler zamenjen je u nedelju u 72. minutu utakmice sa Barselonom (2:1), posle čega je usledila njegova ljutita reakcija. "Ja? Mister? Opet ja? Ma idi dođavola! Uvek ja! Dosta mi je, bolje da odem!", izgovorio je besno pred… »
Alonso se pomirio sa Vinisijusom: "Za mene je ova priča završena"

Alonso se pomirio sa Vinisijusom: "Za mene je ova priča završena"

B92 pre 16 sati
Trener fudbalera Real Madrida Ćabi Alonso rekao je da napadač tog kluba Vinisijus Žunior neće biti kažnjen, nakon burne reakcije prilikom izlaska sa terena tokom "El klasika" sa Barselonom. Ovaj 25-godišnji brazilski fudbaler zamenjen je u nedelju u 72… »

Vesti dana »