Povezane vesti
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore ponovo osuđena na šest meseci zatvora
NIN 31.10.2025
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica ponovo je osuđena na šest meseci zatvora. Medenica je, prema odluci suda, počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja, zato što je, prema optužnom predlogu, nezakonito zadržala sudiju… »
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore ponovo osuđena na šest meseci zatvora
B92 31.10.2025
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica ponovo je osuđena na šest meseci zatvora. Medenica je, prema odluci suda, počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja, zato što je, prema optužnom predlogu, nezakonito zadržala sudiju… »
Medenica ponovo osuđena na šest meseci zatvora za zloupotrebu službenog položaja
Nova 31.10.2025
Bivša predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica ponovo je osuđena na šest meseci zatvora. Medenica je, prema odluci suda, počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja, zato što je, prema optužnom predlogu, nezakonito zadržala sudiju Milosava… »
Osuđena Vesna Medenica
Telegraf 31.10.2025
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica proglašena je krivom za zloupotrebu službenog položaja i osuđena na šest meseci zatvora. Medenici je izrečena presuda jer je 2019. godine omogućila tadašnjem sudiji Milosavu Zekiću da ne bude… »
Vesti dana »
"Drugi dom nemam" Tomović o rušenju kuća kod Gazivoda: Eljšani mi usmeno garantovao da moja kuća neće biti srušena (video)
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Upozorenje RHMZ-a na ekstremne nepogode, građani će dobijati SMS poruke
RTS pre 43 minutajoš 93 povezane
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, pretnje Hutija i finansijska kriza Pentagona
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 45 povezanih
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 25 povezanih
ON JE MOJ, NE MOGU PROTIV TOGA! Aneli grca u suzama ZBOG NJEGA! A onda progovorila o Staniji!
Svet & Skandal pre 13 minutajoš 27 povezanih