Povezane vesti
"Naravno, 65.000 Srba odluči da me napadne zbog toga" Čuvena Australijanka govorila o Đokoviću, a onda je stigla reakcija…
Kurir 31.10.2025
Bivša svetska broj 1 u dublu i nekadašnja trenerka Serene Vilijams, Rene Stabs u jednoj od ranijih epizoda svog podkasta je izjavila: "Koliko dugo će ovo još da radi? Nema razloga da nastavi da igra. Ne pokušava da osvoji još jedan Masters 1000, drži sve… »
Australijanka osetila gnev 65.000 Srba: Navijači je napali zbog Đokovića, a zapravo je pozadina drugačija
Mondo 31.10.2025
Nekadašnja australijska teniserka Rene Stabs nikada nije bila veliki ljubitelj Novaka Đokovića, a nedavno se podigla bura u javnosti zbog jedne njene izave. U poslednje vreme često srpskog asa šalje u penziju i predviđa da će Australijan Open biti njegov… »
„Zbog jedne rečenice je 65.000 Srba odlučilo da me napadne“: Bivša broj 1 izazvala buru rečima o Đokoviću
Nova 31.10.2025
Bivša najbolja teniserka sveta, Rene Stabs, privukla je veliku pažnju izjavom o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena. U svom podkastu Rene Stabs je izazvala buru izjavom o Đokoviću. „Koliko dugo će ovo još da radi? Nema razloga da nastavi da… »
"Napalo me je 65.000 Srba zbog onoga što sam rekla o Đokoviću"
B92 31.10.2025
Bivša svetska broj 1 u dublu i nekadašnja trenerka Serene Vilijams, Rene Stabs, našla se u centru pažnje zbog izjave o Novaku Đokoviću koja je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama. U jednoj od ranijih epizoda svog podkasta, Stabs je izjavila… »
"Zbog onoga što sam rekla o Đokoviću, 65.000 Srba je odlučilo da me napadne": Teniska legenda u šoku!
Telegraf 31.10.2025
Bivša svetska broj 1 u dublu i nekadašnja trenerka Serene Vilijams, Rene Stabs, nedavno je izazvala pravu buru izjavom o Novaku Đokoviću. Na svom podkastu, Stabs je izjavila: - Koliko dugo će ovo još da radi? Nema razloga da nastavi da igra. Ne pokušava… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
Novi nalazi o smrti Navaljnog: Pet država tvrdi da je trovanje gotovo sigurno
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 16 povezanih
Prenos, Partizan - Spartak: Nestvarna utakmica! Sudija pokazao crveni karton, pa se predomislio! Kakvi promašaji, kakvi golovi! (video)
Večernje novosti pre 15 minutajoš 28 povezanih
Sahranjena majka Goge Sekulić, Šarićeva bivša žena uz pevačicu sve vreme, a ona pridržava sestru (foto, video)
Blic pre 40 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: danas pretežno sunčano, sutra hladno sa snegom i jakim vetrovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 22 povezane