Povezane vesti

"Naravno, 65.000 Srba odluči da me napadne zbog toga" Čuvena Australijanka govorila o Đokoviću, a onda je stigla reakcija…

"Naravno, 65.000 Srba odluči da me napadne zbog toga" Čuvena Australijanka govorila o Đokoviću, a onda je stigla reakcija…

Kurir pre 12 sati
Bivša svetska broj 1 u dublu i nekadašnja trenerka Serene Vilijams, Rene Stabs u jednoj od ranijih epizoda svog podkasta je izjavila: "Koliko dugo će ovo još da radi? Nema razloga da nastavi da igra. Ne pokušava da osvoji još jedan Masters 1000, drži sve… »
Australijanka osetila gnev 65.000 Srba: Navijači je napali zbog Đokovića, a zapravo je pozadina drugačija

Australijanka osetila gnev 65.000 Srba: Navijači je napali zbog Đokovića, a zapravo je pozadina drugačija

Mondo pre 14 sati
Nekadašnja australijska teniserka Rene Stabs nikada nije bila veliki ljubitelj Novaka Đokovića, a nedavno se podigla bura u javnosti zbog jedne njene izave. U poslednje vreme često srpskog asa šalje u penziju i predviđa da će Australijan Open biti njegov… »
„Zbog jedne rečenice je 65.000 Srba odlučilo da me napadne“: Bivša broj 1 izazvala buru rečima o Đokoviću

„Zbog jedne rečenice je 65.000 Srba odlučilo da me napadne“: Bivša broj 1 izazvala buru rečima o Đokoviću

Nova pre 17 sati
Bivša najbolja teniserka sveta, Rene Stabs, privukla je veliku pažnju izjavom o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena. U svom podkastu Rene Stabs je izazvala buru izjavom o Đokoviću. „Koliko dugo će ovo još da radi? Nema razloga da nastavi da… »
"Napalo me je 65.000 Srba zbog onoga što sam rekla o Đokoviću"

"Napalo me je 65.000 Srba zbog onoga što sam rekla o Đokoviću"

B92 pre 16 sati
Bivša svetska broj 1 u dublu i nekadašnja trenerka Serene Vilijams, Rene Stabs, našla se u centru pažnje zbog izjave o Novaku Đokoviću koja je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama. U jednoj od ranijih epizoda svog podkasta, Stabs je izjavila… »
"Zbog onoga što sam rekla o Đokoviću, 65.000 Srba je odlučilo da me napadne": Teniska legenda u šoku!

"Zbog onoga što sam rekla o Đokoviću, 65.000 Srba je odlučilo da me napadne": Teniska legenda u šoku!

Telegraf pre 17 sati
Bivša svetska broj 1 u dublu i nekadašnja trenerka Serene Vilijams, Rene Stabs, nedavno je izazvala pravu buru izjavom o Novaku Đokoviću. Na svom podkastu, Stabs je izjavila: - Koliko dugo će ovo još da radi? Nema razloga da nastavi da igra. Ne pokušava… »

Vesti dana »