Повезане вести
"Наравно, 65.000 Срба одлучи да ме нападне због тога" Чувена Аустралијанка говорила о Ђоковићу, а онда је стигла реакција…
Курир 31.10.2025
Бивша светска број 1 у дублу и некадашња тренерка Серене Вилијамс, Рене Стабс у једној од ранијих епизода свог подкаста је изјавила: "Колико дуго ће ово још да ради? Нема разлога да настави да игра. Не покушава да освоји још… »
Аустралијанка осетила гнев 65.000 Срба: Навијачи је напали због Ђоковића, а заправо је позадина другачија
Мондо 31.10.2025
Некадашња аустралијска тенисерка Рене Стабс никада није била велики љубитељ Новака Ђоковића, а недавно се подигла бура у јавности због једне њене изаве. У последње време често српског аса шаље у пензију и предвиђа да ће… »
„Због једне реченице је 65.000 Срба одлучило да ме нападне“: Бивша број 1 изазвала буру речима о Ђоковићу
Нова 31.10.2025
Бивша најбоља тенисерка света, Рене Стабс, привукла је велику пажњу изјавом о Новаку Ђоковићу, најбољем тенисеру свих времена. У свом подкасту Рене Стабс је изазвала буру изјавом о Ђоковићу. „Колико дуго ће ово још да ради… »
"Напало ме је 65.000 Срба због онога што сам рекла о Ђоковићу"
Б92 31.10.2025
Бивша светска број 1 у дублу и некадашња тренерка Серене Вилијамс, Рене Стабс, нашла се у центру пажње због изјаве о Новаку Ђоковићу која је изазвала лавину реакција на друштвеним мрежама. У једној од ранијих епизода свог… »
"Због онога што сам рекла о Ђоковићу, 65.000 Срба је одлучило да ме нападне": Тениска легенда у шоку!
Телеграф 31.10.2025
Бивша светска број 1 у дублу и некадашња тренерка Серене Вилијамс, Рене Стабс, недавно је изазвала праву буру изјавом о Новаку Ђоковићу. На свом подкасту, Стабс је изјавила: - Колико дуго ће ово још да ради? Нема разлога да… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 32 минутајош 23 повезане