Povezane vesti
Veliki dan za Embapea - "Zlatna kopačka" konačno u rukama Francuza
Sportske.net 31.10.2025
Fudbaler Real Madrida Kilijan Embape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku
Sportski žurnal 31.10.2025
Francuz je prošle sezone bio najbolji strelac španskog prvenstva sa 31 golom u 34 utakmice. Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama… »
Mbapeu uručena Zlatna kopačka: Mnogo mi znači kao napadaču
Sport klub 31.10.2025
Napadač Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku za prošlu sezonu 2024/25 na ceremoniji održanoj u petak u Madridu. Kilijan Mbape je prošle sezone, u svojoj debitantskoj u dresu Real Madrida, postigao 31 gol u La Ligi i postao najbolji strelac… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope
Danas 31.10.2025
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. – Veliko mi je… »
Velika čast za francuskog asa! Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope: "Ovo je važan trenutak za mene"
Kurir 31.10.2025
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. "Veliko mi je zadovoljstvo što sam primio Zlatnu kopačku. Ovo je važan trenutak za mene, jer je to… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku, imao moćnu poruku za saigrače
Nova 31.10.2025
Kilijan Mbape, fudbaler Real Madrida, dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. „Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope za najboljeg strelca u ligama Starog kontinenta
Dnevnik 31.10.2025
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope
B92 31.10.2025
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Pregovori se nastavljaju, Vitkof i Kušner u četvrtak na sastanku sa Umerovim
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Bio nerazdvojan sa Desingericom, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa se na kraju vratio kod mame da živi - Pljugica batalio estradu: "30.000 dinara mesečno, jede se pašteta"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Sanino podneo ostavku Oglasio se nakon optužbi za korupciju: "Nije prikladno"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane