Povezane vesti

Veliki dan za Embapea - "Zlatna kopačka" konačno u rukama Francuza

Veliki dan za Embapea - "Zlatna kopačka" konačno u rukama Francuza

Sportske.net pre 11 sati
Fudbaler Real Madrida Kilijan Embape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku

Mbape dobio Zlatnu kopačku

Sportski žurnal pre 12 sati
Francuz je prošle sezone bio najbolji strelac španskog prvenstva sa 31 golom u 34 utakmice. Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama… »
Mbapeu uručena Zlatna kopačka: Mnogo mi znači kao napadaču

Mbapeu uručena Zlatna kopačka: Mnogo mi znači kao napadaču

Sport klub pre 11 sati
Napadač Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku za prošlu sezonu 2024/25 na ceremoniji održanoj u petak u Madridu. Kilijan Mbape je prošle sezone, u svojoj debitantskoj u dresu Real Madrida, postigao 31 gol u La Ligi i postao najbolji strelac… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope

Danas pre 12 sati
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. – Veliko mi je… »
Velika čast za francuskog asa! Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope: "Ovo je važan trenutak za mene"

Velika čast za francuskog asa! Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope: "Ovo je važan trenutak za mene"

Kurir pre 13 sati
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. "Veliko mi je zadovoljstvo što sam primio Zlatnu kopačku. Ovo je važan trenutak za mene, jer je to… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku, imao moćnu poruku za saigrače

Mbape dobio Zlatnu kopačku, imao moćnu poruku za saigrače

Nova pre 13 sati
Kilijan Mbape, fudbaler Real Madrida, dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. „Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope za najboljeg strelca u ligama Starog kontinenta

Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope za najboljeg strelca u ligama Starog kontinenta

Dnevnik pre 13 sati
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »

B92 pre 13 sati
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »

Vesti dana »