Povezane vesti
Veliki dan za Embapea - "Zlatna kopačka" konačno u rukama Francuza
Sportske.net pre 31 dana
Fudbaler Real Madrida Kilijan Embape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku
Sportski žurnal pre 31 dana
Francuz je prošle sezone bio najbolji strelac španskog prvenstva sa 31 golom u 34 utakmice. Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama… »
Mbapeu uručena Zlatna kopačka: Mnogo mi znači kao napadaču
Sport klub pre 31 dana
Napadač Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku za prošlu sezonu 2024/25 na ceremoniji održanoj u petak u Madridu. Kilijan Mbape je prošle sezone, u svojoj debitantskoj u dresu Real Madrida, postigao 31 gol u La Ligi i postao najbolji strelac… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope
Danas pre 31 dana
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. – Veliko mi je… »
Velika čast za francuskog asa! Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope: "Ovo je važan trenutak za mene"
Kurir pre 31 dana
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je danas Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. "Veliko mi je zadovoljstvo što sam primio Zlatnu kopačku. Ovo je važan trenutak za mene, jer je to… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope za najboljeg strelca u ligama Starog kontinenta
Dnevnik pre 31 dana
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku, imao moćnu poruku za saigrače
Nova pre 31 dana
Kilijan Mbape, fudbaler Real Madrida, dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. „Veliko mi je… »
Mbape dobio Zlatnu kopačku Evrope
B92 pre 31 dana
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape dobio je Zlatnu kopačku Evrope, priznanje koje se dodeljuje najboljem strelcu prošle sezone u evropskim ligama. Francuski napadač izrazio je nadu da će nagradu osvojiti ponovo i naredne godine. "Veliko mi je… »
Vesti dana »
Vučić:Nije stigla odluka SAD o produženju licence NIS-u, data dozvola da rafinerija prestane da radi
Beta pre 21 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Nemamo dobre vesti o NIS-u, nismo dobili pozitivnu odluku SAD, ali - nikakve panike što se goriva tiče
N1 Info pre 30 minutajoš 76 povezanih
Vozači, večeras bez ovoga ne krećite na put: Srbiju okovala opasna pojava, MUP izdao saopštenje
Mondo pre 55 minutajoš 37 povezanih
Kremlj: Sastanak Putina i Vitkofa počeće za oko pet sati, Rusija želi mir
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih