Povezane vesti
Žika Jakšić oporavlja se od moždanog udara: Osećam da mi je desna strana hendikepirana, često mi u razgovoru zafali reč
Hello 31.10.2025
Žika Jakšić je 20. juna doživeo moždani udar, nakon čega je hospitalizovan i operisan. Iako su posledice šloga i dalje prisutne, oporavak teče uspešno Danas o toj temi priča otvoreno, kako bi podigao svest kod ljudi da se zdravljem ne treba igrati. - Ja… »
Osetio sam kao da ruka nije moja: Žika Jakšić o tome šta se dešavalo pre i posle moždanog udara
Svet & Skandal 31.10.2025
Poznati producent i voditelj Žika Jakšić nedavno je doživeo moždani udar, nakon čega je odmah hospitalizovan i operisan. Iako su posledice šloga i dalje prisutne, njegov oporavak teče uspešno, a ožiljak na mozgu ostaje kao podsetnik na težak period koji… »
"Desna strana mi je hendikepirana": Žika Jakšić progovorio o posledicama moždanog udara, ima ožiljak na mozgu
Mondo 31.10.2025
Žika Jakšić se uspešno oporavlja od moždanog udara, iako su posledice šloga i dalje prisutne, kao i ožiljak na mozgu. Žika je u prvom intervjuu nakon moždanog udara ispričao kako su tekli prvi dani oporavka, ali i sada na društvene mreže kači snimke sa… »
"Desna strana mi je hendikepirana": Žika Jakšić o posledicima moždanog udara: Još uvek pišem otežano...
Kurir 31.10.2025
Žika Jakšić doživeo je nedavno moždani udar, nakon čega je odmah hospitalizovan i operisan. Jakšić se uspešno oporavlja iako su posledice šloga i dalje prisutne, kao i ožiljak na mozgu. Žika je u prvom intervjuu nakon moždanog udara ispričao kako su… »
"Okružilo me hiljade lekara, desna strana mi je skroz hendikepirana": Žika Jakšić o posledici moždanog udara
Telegraf 31.10.2025
Muzičar i kompozitor Žika Jakšić oporavlja se od posledica moždanog udara, i koristi priliku da apeluje na ljude da ne ignorišu povišen krvni pritisak. Davdesetog juna Žika Jakšić doživeo je moždani udar, nakon čega je odmah hospitalizovan i operisan… »
Vesti dana »
Sudar kamiona i automobila na novom Obrenovačkom putu, povređene dve osobe
Sputnik pre 22 minutajoš 25 povezanih
Napad na Odesu i Herson, ima povređenih; uništen ukrajinski dron koji je leteo ka Moskvi
RTS pre 7 minutajoš 25 povezanih
Hit scena - Jokić zavrteo "somborski ringišpil" Nesrećni Amerikanac nije znao gde se nalazi posle genijalnog poteza Srbina! Snimak zapalio mreže!
Kurir pre 27 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa najvećim snabdevačima naftnim derivatima o sigurnom snabdevanju domaćeg tržišta
N1 Info pre 17 minutajoš 11 povezanih
Kakva nas godina čeka ako na današnji dan duva jak vetar? Narodna verovanja o Vavedenju Presvete Bogorodice
Telegraf pre 52 minutajoš 12 povezanih