Povezane vesti

Žika Jakšić oporavlja se od moždanog udara: Osećam da mi je desna strana hendikepirana, često mi u razgovoru zafali reč

Žika Jakšić oporavlja se od moždanog udara: Osećam da mi je desna strana hendikepirana, često mi u razgovoru zafali reč

Hello pre 13 sati
Žika Jakšić je 20. juna doživeo moždani udar, nakon čega je hospitalizovan i operisan. Iako su posledice šloga i dalje prisutne, oporavak teče uspešno Danas o toj temi priča otvoreno, kako bi podigao svest kod ljudi da se zdravljem ne treba igrati. - Ja… »
Osetio sam kao da ruka nije moja: Žika Jakšić o tome šta se dešavalo pre i posle moždanog udara

Osetio sam kao da ruka nije moja: Žika Jakšić o tome šta se dešavalo pre i posle moždanog udara

Svet & Skandal pre 14 sati
Poznati producent i voditelj Žika Jakšić nedavno je doživeo moždani udar, nakon čega je odmah hospitalizovan i operisan. Iako su posledice šloga i dalje prisutne, njegov oporavak teče uspešno, a ožiljak na mozgu ostaje kao podsetnik na težak period koji… »
"Desna strana mi je hendikepirana": Žika Jakšić progovorio o posledicama moždanog udara, ima ožiljak na mozgu

"Desna strana mi je hendikepirana": Žika Jakšić progovorio o posledicama moždanog udara, ima ožiljak na mozgu

Mondo pre 17 sati
Žika Jakšić se uspešno oporavlja od moždanog udara, iako su posledice šloga i dalje prisutne, kao i ožiljak na mozgu. Žika je u prvom intervjuu nakon moždanog udara ispričao kako su tekli prvi dani oporavka, ali i sada na društvene mreže kači snimke sa… »
"Desna strana mi je hendikepirana": Žika Jakšić o posledicima moždanog udara: Još uvek pišem otežano...

"Desna strana mi je hendikepirana": Žika Jakšić o posledicima moždanog udara: Još uvek pišem otežano...

Kurir pre 17 sati
Žika Jakšić doživeo je nedavno moždani udar, nakon čega je odmah hospitalizovan i operisan. Jakšić se uspešno oporavlja iako su posledice šloga i dalje prisutne, kao i ožiljak na mozgu. Žika je u prvom intervjuu nakon moždanog udara ispričao kako su… »
"Okružilo me hiljade lekara, desna strana mi je skroz hendikepirana": Žika Jakšić o posledici moždanog udara

"Okružilo me hiljade lekara, desna strana mi je skroz hendikepirana": Žika Jakšić o posledici moždanog udara

Telegraf pre 19 sati
Muzičar i kompozitor Žika Jakšić oporavlja se od posledica moždanog udara, i koristi priliku da apeluje na ljude da ne ignorišu povišen krvni pritisak. Davdesetog juna Žika Jakšić doživeo je moždani udar, nakon čega je odmah hospitalizovan i operisan… »

Vesti dana »