Povezane vesti

Vilders izneo sumnje o nepravilnostima na izborima

Vilders izneo sumnje o nepravilnostima na izborima

Politika pre 1 dan
Objavio snimak u kom se tvrdi da više od 100 glasova nije prebrojano u Mastrihtu i sugerisao da je to moglo da dogodi i u drugim gradovima. Lider holandske ekstremne desnice Gert Vilders izeneo je danas za sada nepotvrđene sumnje o nepravilnostima na… »
Holandski centrista Jeten: Izborna pobeda dokazuje da evropski populisti mogu da budu poraženi

Holandski centrista Jeten: Izborna pobeda dokazuje da evropski populisti mogu da budu poraženi

Beta pre 1 dan
Holandski centristički lider Rob Jeten (Jetten) izjavio je danas da je njegova izborna pobeda nad liderom krajnje desnice Gertom Vildersom Geert Wilders) dokazala da je moguće pobediti populističke stranke u Evropi. "Mislim da smo sada pokazali ostatku… »

Radio sto plus pre 1 dan
“Mislim da smo sada pokazali ostatku Evrope i sveta da je moguće pobediti populističke pokrete kampanjom sa pozitivnom porukom za svoju zemlju”, rekao je Jeten za AFP. “Veoma sam ponosan na ovaj istorijski rezultat za stranku D66”, dodao je Jeten. On je… »

Vesti dana »