Povezane vesti
"Stizale su mi pretnje": Rat Šaka Polumente i Emira ne prestaje - Planira da tuži kolegu: "Zarađuje na mojoj pesmi, nečovek"…
Blic pre 11 sati
Pevač Šako Polumenta nedavno je ušao u sukob sa kolegom Emirom Brunčevićem koji ga je optužio da je nekolegijalan. Naime, Emir je gostujući u emisiji "Amidži šou" rekao da je trebalo da snimi pesmu sa Šakom, ali se on nije pojavio na snimanju spota… »
Šako udario na Emira, tvrdi da mu stižu pretnje! Pevač mu žestoko odgovorio: "Sve Bosance je nazvao p******"
Telegraf pre 12 sati
Još jedan sukob poslednjih nedelja potresa estradu - pevači Emir Brunčević i Šako Polumenta ušli su u ozbiljnu svađu. Naime, Emir je od Pere Stokanovića, autora pesme "Dete ulice", dobio dozvolu i prava da istu prepeva i izvodi. To se nimalo nije svidelo… »
"Imam snimke gde psuje Bosance": Besni rat između Emira i Šaka Polumente, pevač spomenuo skandalozne izjave
Mondo pre 15 sati
Medijsko prepucavanje Šaka Polumente i pevača Emira Brunčevića, traje već neko vreme. Pevači, umesto da snime zajednički duet pevači, rešili su da okončaju saradnju i upute oštre reči jedan drugom. Prema Emirovim optužbama Šako je na dan snimanja spota… »
Ratno stanje na estradi ne prestaje! Šako Polumenta se na krv i nož posvađao sa Emirom Brunčevićem: Pale su i pretnje, u sve…
Kurir pre 16 sati
Još jedan "rat" poslednjih dana trese estradu. Ovoga puta, na krv i nož su se posvađali pevači Emir Brunčević i Šako Polumenta. Navodno, Emir je presnimio hit "Dete ulice" koju od 1999.godine izvodi Polumenta, ali ga o tome nije obavestio. Njih dvojica… »
Vesti dana »
Gardijan: Posle godinu dana protesta, studenti u Srbiji podeljeni oko daljih koraka
Beta pre 30 minutajoš 25 povezanih
Na današnji dan, 1. novembar - tragedija i večni ožiljak Novog Sada
N1 Info pre 5 minutajoš 1 povezana
Partizanu neće biti lako na Banovom brdu? Pogledajte kvote pred večerašnju utakmicu! Crno-beli jesu favoriti, ali ne ubedljivi!
Kurir pre 5 minutajoš 6 povezanih
Poslanik SNS Uglješa Mrdić otpočeo štrajk glađu jer nije zadovoljan radom tužilaštva
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Magla, nula stepeni a onda šok! Danas spremite i jaknu i majicu! Danas vremenski rolerkoster!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane