Povezane vesti
Razveo se naš pevač, pa posle 3 godine progovorio! Zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi
Alo 31.10.2025
Ljubomora je bila problem. Frontmen Magla benda, Vladan Savić, gostovao je na Radiju S3 i pričao o neprijatnim situacijama koje je imao ranije sa bivšim partnerkama. - Da li je tačno da je tvoja nekadašnja partnerka bila malo ljubomorna, pa ti je branila… »
"Imao sam problem sa njom!" Vladan iz "Magla benda" progovorio o ljubomori bivše partnerke: "Dešavalo se..."
Telegraf 31.10.2025
Frontmen Magla benda, Vladan Savić, gostovao je na Radiju S3 i pričao o neprijatnim situacijama koje je imao ranije sa bivšim partnerkama. Da li je tačno da je tvoja nekadašnja partnerka bila malo ljubomorna, pa ti je branila da imaš zajedničke scene sa… »
Vlada Magla bend: Imao sam problem sa njom! Zato je i bivša!
Blic 31.10.2025
Frontmen Magla benda, Vladan Savić, gostovao je na Radiju S3 i pričao o neprijatnim situacijama koje je imao ranije sa bivšim partnerkama. Da li je tačno da je tvoja nekadašnja partnerka bila malo ljubomorna, pa ti je branila da imaš zajedničke scene sa… »
Vlada Magla bend: Imao sam problem sa njom! Zato je i bivša!
Kurir 31.10.2025
Vesti dana »
Gutereš o napadu SAD na Venecuelu: Opasan presedan, svi treba da poštuju međunarodno pravo i Povelju UN
Danas pre 2 minutajoš 44 povezane
RHMZ upozorava: Zimsko nevreme ne popušta – sneg, led i ledena kiša ugrožavaju saobraćaj i infrastrukturu RHMZ upozorenje
Volim Zrenjanin pre 12 minutajoš 29 povezanih
Stanić: Snabdevanje iz JANAF-a omogućilo bi ponovnu upotrebu kartica na NIS pumpama
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Američki napad na Venecuelu: Hapšenje Madura, pojačano vojno prisustvo i međunarodne osude
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 176 povezanih