Повезане вести
Развео се наш певач, па после 3 године проговорио! Због овога је дошло до краха љубави
Ало 31.10.2025
Љубомора је била проблем. Фронтмен Магла бенда, Владан Савић, гостовао је на Радију С3 и причао о непријатним ситуацијама које је имао раније са бившим партнеркама. - Да ли је тачно да је твоја некадашња партнерка била мало… »
"Имао сам проблем са њом!" Владан из "Магла бенда" проговорио о љубомори бивше партнерке: "Дешавало се..."
Телеграф 31.10.2025
Фронтмен Магла бенда, Владан Савић, гостовао је на Радију С3 и причао о непријатним ситуацијама које је имао раније са бившим партнеркама. Да ли је тачно да је твоја некадашња партнерка била мало љубоморна, па ти је бранила да… »
Влада Магла бенд: Имао сам проблем са њом! Зато је и бивша!
Блиц 31.10.2025
Фронтмен Магла бенда, Владан Савић, гостовао је на Радију С3 и причао о непријатним ситуацијама које је имао раније са бившим партнеркама. Да ли је тачно да је твоја некадашња партнерка била мало љубоморна, па ти је бранила да… »
Влада Магла бенд: Имао сам проблем са њом! Зато је и бивша!
Курир 31.10.2025
Вести дана »
Муцунски поздравио војну акцију САД у Венецуели и заробљавање Мадура: Одговорност је важна
Бета пре 29 минутајош 31 повезана
Овај сценарио враћа картице на НИС пумпе! Економиста открива кључну улогу ЈАНАФ-а и шта следи после 23. јануара
Дневник пре 4 сатијош 14 повезаних
ФОТО Трамп објавио прву фотографију ухапшеног Мадура: Везан, не може да види, ни чује
Нова пре 1 сатјош 50 повезаних
Падаће и суснежица и снег, а киша ће се ледити при тлу: Опрез у саобраћају
Телеграф пре 1 сатјош 34 повезане