Повезане вести
Ускоро конкурс за винаре, ево ко ће све моћи да се пријави! Министарка Месаровић посетила познату винарију у Неготину
Блиц 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ“ у Неготину. -Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Министарка Месаровић посетила винарију "Матаљ" у Неготину Ексклузивно најавила конкурс за винаре који ће бити расписан у…
Дневник 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ“ у Неготину. -Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Министарка Месаровић најавила конкурс за винаре у наредне две недеље: Ово су услови за пријављивање
Курир 31.10.2025
- Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали смо се са свим оним што раде. У питању је озбиљна винарија која произведе 200.000 боца вина. Они сада… »
Месаровић посетила винарију "Матаљ" у Неготину: Најавила конкурс за винаре
Б92 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ" у Неготину. "Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Министарка Месаровић посетила винарију "Матаљ" у Неготину: Најавила КОНКУРС ЗА ВИНАРЕ
Телеграф 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ“ у Неготину -Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Вести дана »
Трамп разочаран у Зеленског: "Није спреман да потпише амерички мировни предлог"
Вечерње новости пре 45 минутајош 30 повезаних
Е, па тако игра тата! Лука Дончић се вратио у Америку и разнео Филаделфију
Вечерње новости пре 5 минутајош 26 повезаних
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 1 сатјош 16 повезаних