Повезане вести
Ускоро конкурс за винаре, ево ко ће све моћи да се пријави! Министарка Месаровић посетила познату винарију у Неготину
Блиц 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ“ у Неготину. -Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Министарка Месаровић посетила винарију "Матаљ" у Неготину Ексклузивно најавила конкурс за винаре који ће бити расписан у…
Дневник 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ“ у Неготину. -Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Министарка Месаровић најавила конкурс за винаре у наредне две недеље: Ово су услови за пријављивање
Курир 31.10.2025
- Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали смо се са свим оним што раде. У питању је озбиљна винарија која произведе 200.000 боца вина. Они сада… »
Месаровић посетила винарију "Матаљ" у Неготину: Најавила конкурс за винаре
Б92 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ" у Неготину. "Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Министарка Месаровић посетила винарију "Матаљ" у Неготину: Најавила КОНКУРС ЗА ВИНАРЕ
Телеграф 31.10.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић обишла је винарију „Матаљ“ у Неготину -Имам ту част да смо посетили дивно породично предузеће, винарију Матаљ. Обишли смо њихов производни погон и упознали… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 43 минутајош 16 повезаних
Трамп разочаран у Зеленског: "Није спреман да потпише амерички мировни предлог, још га није ни прочитао"
Блиц пре 13 минутајош 16 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 9 минутајош 18 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 9 минутајош 10 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 23 минутајош 9 повезаних