Povezane vesti

Kostov produžio ugovor do 2028: Samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama

Kostov produžio ugovor do 2028: Samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama

Sportski žurnal 31.10.2025
Od tekuće sezone Kostov je standardan prvotimac Crvene zvezde i jedan od najkonstantnijih igrača tima. Talentovani vezni fudbaler Vasilije Kostov (17) je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon… »
Vasilije Kostov nagrađen novim ugovorom: Talentovani fudbaler do 2028. godine u Crvenoj zvezdi

Vasilije Kostov nagrađen novim ugovorom: Talentovani fudbaler do 2028. godine u Crvenoj zvezdi

Euronews 31.10.2025
Fudbaler Crvene zvezde, Vasilije Kostov potpisao je novi ugovor sa "crveno-belima", saopštio je šampion Srbije. "Talentovani vezni fudbaler našeg kluba Vasilije Kostov je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine", stoji u klupskoj objavi… »
Zvezda "blindirala" Vasilija Kostova!

Zvezda "blindirala" Vasilija Kostova!

B92 31.10.2025
Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor do 2028. godine. Vasilije Kostov je rođen 2008. godine u glavnom gradu Srbije. Nastupa na poziciji ofanzivnog veznog, a već tokom staža u Omladinskoj školi našeg kluba se… »
Vasilije Kostov produžio ugovor sa šampionom Srbije

Vasilije Kostov produžio ugovor sa šampionom Srbije

Danas 31.10.2025
Mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor sa klubom do 2028. godine, preneli su crveno-beli. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon produžetka saradnje sa našim klubom. – Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor… »
Veliki posao Zvezde, Kostov produžio ugovor

Veliki posao Zvezde, Kostov produžio ugovor

Nova 31.10.2025
Vasilije Kostov, talentovani fudbaler, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon produžetka saradnje sa crveno-belima. „Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor sa ovako velikim… »
Zvezda produžila ugovor sa najvećim talentom: Dobio kapitensku traku, pa papir na potpis

Zvezda produžila ugovor sa najvećim talentom: Dobio kapitensku traku, pa papir na potpis

Mondo 31.10.2025
Vasilije Kostov (17) produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Najtalentovaniji igrač u ekipi Vladana Milojevića tako je produžio saradnju sa voljenim klubom i ne krije zadovoljstvo zbog svega toga. "Utisci su sjajni, velika mi je čast što… »
Najsjajniji biser na Marakani „u sefu“ do 2028!

Najsjajniji biser na Marakani „u sefu“ do 2028!

Sputnik 31.10.2025
Talentovani vezni fudbaler Vasilije Kostov produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Vasilije Kostov je rođen 2008. godine u glavnom gradu Srbije. Nastupa na poziciji ofanzivnog veznog, a već tokom staža u Omladinskoj školi crveno-belog… »
Kostov potpisao novi ugovor sa Zvezdom

Kostov potpisao novi ugovor sa Zvezdom

RTS 31.10.2025
Fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov potpisao je novi ugovor sa crveno-belima, saopštili su crveno-beli. Zvezda i Kostov su produžili saradnju do 2028. godine. "Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor sa ovako velikim klubom. Novi… »
Kostov produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Kostov produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Novi magazin 31.10.2025
Mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je danas ugovor sa klubom do 2028. godine, preneli su crveno-beli. "Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor. Novi ugovor je samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama u… »
Vasilije Kostov produžio ugovor sa zvezdom: Prija mi ukazano poverenje

Vasilije Kostov produžio ugovor sa zvezdom: Prija mi ukazano poverenje

Kurir 31.10.2025
"Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor. Novi ugovor je samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama u narednom periodu. Prija mi ukazano poverenje, osećam da mi ljudi iz kluba i stručnog štaba veruju. Nadam se da ću to poverenje… »
Zvezdin najveći talenat produžio ugovor: Kostov crveno - beli do 2028. godine

Zvezdin najveći talenat produžio ugovor: Kostov crveno - beli do 2028. godine

Dnevnik 31.10.2025
Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor do 2028. godine. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon produžetka saradnje sa našim klubom. - Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor sa ovako velikim… »
Zvanično: Vasilije Kostov produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Zvanično: Vasilije Kostov produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Hot sport 31.10.2025
Crvena zvezda i jedan od najtalentovanijih fudbalera iz njene omladinske škole, Vasilije Kostov, produžili su saradnju na obostrano zadovoljstvo. Mladi ofanzivni vezista, koji je već postao standardan u prvom timu crveno-belih, ne krije oduševljenje zbog… »
Serija novih ugovora u Zvezdi, potpisao i Kostov

Serija novih ugovora u Zvezdi, potpisao i Kostov

Sport klub 31.10.2025
Vasilije Kostov je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Trenutno najvredniji igrač u prvom timu u maju naredne godine će postati punoletan, a najverovatnije tada biti i prodat, pa je produženje ugovora samo popravlajnje pozicije uprave za… »
Zvanično - Zvezda blindira Kostova

Zvanično - Zvezda blindira Kostova

Sportske.net 31.10.2025
Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničio je danas produžetak saradnje sa Vasilijem Kostovom do 2028. godine. Sigurno je da je mladi fudbaler već sada skrenuo pažnju inostranih klubova na sebe, a Crvena zvezda želi da se osigura pred nastavak sezone i tako… »
Zvezda misli na budućnost: Vasilije Kostov produžio ugovor sa crveno-belima! (foto)

Zvezda misli na budućnost: Vasilije Kostov produžio ugovor sa crveno-belima! (foto)

Večernje novosti 31.10.2025
CRVENA zvezda misli na budućnost. Klub je odlučio da mladog fudbalera Vasilija Kostova zbog dobrih partija nagradi novim ugovorom. FOTO: FK Crvena zvezda Ovaj 17-godišnjak je produžio saradnju sa crveno-belima do 2028. godine. - Utisci su sjajni, velika… »
Veliki posao na Marakani: Potpisao Vasilije Kostov! Zvezda uskoro obara novi transfer rekord?

Veliki posao na Marakani: Potpisao Vasilije Kostov! Zvezda uskoro obara novi transfer rekord?

Telegraf 31.10.2025
Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor sa klubom do 2028. godine, saopštili su crveno-beli na zvaničnom sajtu. Mladi fudbaler sumirao je utiske nakon potpisa novog ugovora. - Utisci su sjajni, velika mi je čast što… »

Vesti dana »