Povezane vesti
Kostov produžio ugovor do 2028: Samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama
Sportski žurnal pre 24 sata
Od tekuće sezone Kostov je standardan prvotimac Crvene zvezde i jedan od najkonstantnijih igrača tima. Talentovani vezni fudbaler Vasilije Kostov (17) je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon… »
Vasilije Kostov nagrađen novim ugovorom: Talentovani fudbaler do 2028. godine u Crvenoj zvezdi
Euronews pre 1 dan
Fudbaler Crvene zvezde, Vasilije Kostov potpisao je novi ugovor sa "crveno-belima", saopštio je šampion Srbije. "Talentovani vezni fudbaler našeg kluba Vasilije Kostov je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine", stoji u klupskoj objavi… »
Zvezda "blindirala" Vasilija Kostova!
B92 pre 1 dan
Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor do 2028. godine. Vasilije Kostov je rođen 2008. godine u glavnom gradu Srbije. Nastupa na poziciji ofanzivnog veznog, a već tokom staža u Omladinskoj školi našeg kluba se… »
Vasilije Kostov produžio ugovor sa šampionom Srbije
Danas pre 1 dan
Mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor sa klubom do 2028. godine, preneli su crveno-beli. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon produžetka saradnje sa našim klubom. – Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor… »
Kostov produžio ugovor sa Crvenom zvezdom
Novi magazin pre 1 dan
Mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je danas ugovor sa klubom do 2028. godine, preneli su crveno-beli. "Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor. Novi ugovor je samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama u… »
Kostov potpisao novi ugovor sa Zvezdom
RTS pre 1 dan
Fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov potpisao je novi ugovor sa crveno-belima, saopštili su crveno-beli. Zvezda i Kostov su produžili saradnju do 2028. godine. "Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor sa ovako velikim klubom. Novi… »
Vasilije Kostov produžio ugovor sa zvezdom: Prija mi ukazano poverenje
Kurir pre 1 dan
"Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor. Novi ugovor je samo podstrek da nastavim sa još boljim igrama u narednom periodu. Prija mi ukazano poverenje, osećam da mi ljudi iz kluba i stručnog štaba veruju. Nadam se da ću to poverenje… »
Najsjajniji biser na Marakani „u sefu“ do 2028!
Sputnik pre 1 dan
Talentovani vezni fudbaler Vasilije Kostov produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Vasilije Kostov je rođen 2008. godine u glavnom gradu Srbije. Nastupa na poziciji ofanzivnog veznog, a već tokom staža u Omladinskoj školi crveno-belog… »
Veliki posao Zvezde, Kostov produžio ugovor
Nova pre 1 dan
Vasilije Kostov, talentovani fudbaler, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon produžetka saradnje sa crveno-belima. „Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor sa ovako velikim… »
Zvezda produžila ugovor sa najvećim talentom: Dobio kapitensku traku, pa papir na potpis
Mondo pre 1 dan
Vasilije Kostov (17) produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Najtalentovaniji igrač u ekipi Vladana Milojevića tako je produžio saradnju sa voljenim klubom i ne krije zadovoljstvo zbog svega toga. "Utisci su sjajni, velika mi je čast što… »
Zvezdin najveći talenat produžio ugovor: Kostov crveno - beli do 2028. godine
Dnevnik pre 1 dan
Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor do 2028. godine. Sumirao je mladi fudbaler utiske nakon produžetka saradnje sa našim klubom. - Utisci su sjajni, velika mi je čast što sam produžio ugovor sa ovako velikim… »
Zvanično: Vasilije Kostov produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!
Hot sport pre 1 dan
Crvena zvezda i jedan od najtalentovanijih fudbalera iz njene omladinske škole, Vasilije Kostov, produžili su saradnju na obostrano zadovoljstvo. Mladi ofanzivni vezista, koji je već postao standardan u prvom timu crveno-belih, ne krije oduševljenje zbog… »
Serija novih ugovora u Zvezdi, potpisao i Kostov
Sport klub pre 1 dan
Vasilije Kostov je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine. Trenutno najvredniji igrač u prvom timu u maju naredne godine će postati punoletan, a najverovatnije tada biti i prodat, pa je produženje ugovora samo popravlajnje pozicije uprave za… »
Zvanično - Zvezda blindira Kostova
Sportske.net pre 1 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničio je danas produžetak saradnje sa Vasilijem Kostovom do 2028. godine. Sigurno je da je mladi fudbaler već sada skrenuo pažnju inostranih klubova na sebe, a Crvena zvezda želi da se osigura pred nastavak sezone i tako… »
Veliki posao na Marakani: Potpisao Vasilije Kostov! Zvezda uskoro obara novi transfer rekord?
Telegraf pre 1 dan
Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov produžio je ugovor sa klubom do 2028. godine, saopštili su crveno-beli na zvaničnom sajtu. Mladi fudbaler sumirao je utiske nakon potpisa novog ugovora. - Utisci su sjajni, velika mi je čast što… »
Zvezda misli na budućnost: Vasilije Kostov produžio ugovor sa crveno-belima! (foto)
Večernje novosti pre 1 dan
CRVENA zvezda misli na budućnost. Klub je odlučio da mladog fudbalera Vasilija Kostova zbog dobrih partija nagradi novim ugovorom. FOTO: FK Crvena zvezda Ovaj 17-godišnjak je produžio saradnju sa crveno-belima do 2028. godine. - Utisci su sjajni, velika… »
Vesti dana »
Studenti u otvorenom pismu dijaspori: Otišli ste zbog istih zidova - korupcije, nepravde, nebrige, vaš glas je deo našeg otpora
N1 Info pre 38 minutajoš 83 povezane
Advokat o prebacivanju Bačulova u bolnicu: Informer prvi saznaje informacije, a porodica još ništa ne zna
Radio 021 pre 4 satijoš 28 povezanih
GODIŠNJICA PADA NADSTREŠNICE Završen skup studenata u blokadi na Keju u Novom Sadu
Euronews pre 13 minutajoš 48 povezanih
Vozači na auto-putu izašli iz vozila tokom 16 minuta tišine, akcije u više gradova (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 50 povezanih