Povezane vesti
"Lažem da sam ljubomorna i da mi smetaš": Ana Rajković napisala pismo Predragu, danas ima važan povod za to: "Nisam mogla da…
Blic pre 1 dan
Proslavljeni golman Predrag Rajković danas slavi 30. rođendan, a tim povodom mu je supruga Ana spremila iznenađenje. Ana Rajković je na društvenim mrežama pokazala deo intimne proslave, kada su njih dvoje otišli sa prijateljima u restoran. Predrag je… »
"Lažem da sam ljubomorna i da mi smetaš" Ana Rajković o ljubavi i životu sa poznatim golmanom, obratila mu se javno, ima važan…
Kurir pre 1 dan
U domu proslavljenog golmana Predraga Rajkovića danas je poseban dan. On proslavlja svoj 30. rođendan, a tim povodom mu je supruga Ana priredila prelepo iznenađenje. Ana je na društvenim mrežama pokazala deo veselja koji su upriličili na intiman način i… »
U domu Rajkovića slavlje: Fudbaleru supruga i deca pripremili iznenađenje, Ana blista u haljini, tu je i torta
Telegraf pre 1 dan
U domu slavnog sportiste Predraga Rajkovića danas je veliki dan za slavlje. Poznati fudbaler naime slavi 30. rođendan a porodica mu je pripremila bajkovitu proslavu. Njegova supruga Ana, objavila je emotivan video kako se porodica okuplja oko njegove… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Horor u vozu u Engleskoj: Nožem ubadali ljude - više povređenih, dve osobe uhapšene
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana