Povezane vesti
"Dečko me je prevario s muškarcem" Naša pevačica otkrila kako se osećala posle šok saznanja: "Lečila sam..."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Sara Reljić nedavno je iskreno progovorila o bolnom iskustvu iz prošlosti - kada je saznala da ju je bivši dečko prevario, i to ne samo sa drugom devojkom, već i sa muškarcem. Sara je ispričala da je prvo saznala za prevaru sa ženom, što joj je… »
"Dečko me je prevario sa muškarcem" Pevačica otkrila detalje kraha ljubavi, godinama nije mogla da se oporavi: Klupko se…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Sara Reljić nedavno je govorila o tome da je saznala da ju je dečko prevario i to sa muškarcem. Sara je objasnila da je najpre saznala da ju je dečko prevario sa drugom devojkom, što je podnela teško, ali ju je dotuklo saznanje da je bio i sa… »
"Dečko me je prevario sa muškarcem": Pevačica godinama nije mogla da se oporavi: "Klupko se odmotalo, sve se saznalo" (Video)…
Blic pre 1 dan
Pevačica Sara Reljić nedavno je govorila o tome da je saznala da ju je dečko prevario i to sa muškarcem. Sara je objasnila da je najpre saznala da ju je dečko prevario sa drugom devojkom, što je podnela teško, ali ju je dotuklo saznanje da je bio i sa… »
Vesti dana »
Brnabić: Tužan dan za Srbiju, dobro je što je skup u Novom Sadu prošao mirno
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
Komemorativnim skupovima i parastosima obeleženo godinu dana od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane
Letnji dan pred nama: Očekuje se sunčano, temperatura do 26 stepeni
Telegraf pre 56 minutajoš 3 povezane