Povezane vesti

Blizak prijatelj Marine Tucaković progovorio o Futinoj novoj devojci: Marina bi to razumela

Blizak prijatelj Marine Tucaković progovorio o Futinoj novoj devojci: Marina bi to razumela

Svet & Skandal pre 1 dan
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, jedan od bliskih prijatelja pokojne Marine Tucaković, nedavno je posetio njen grob. Tom prilikom, osvrnuo se i na medijske navode da Marinin suprug, kompozitor Futa Radulović, ima novu devojku. Antonio… »
"Treba da nastavi svoj život" Prijatelj Marine Tucaković o Futinoj novoj devojci: "Biće šta će biti"

"Treba da nastavi svoj život" Prijatelj Marine Tucaković o Futinoj novoj devojci: "Biće šta će biti"

Telegraf pre 1 dan
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, bio je veliki prijatelj Marine Tucaković, a nakon njene smrti ostao je u kontaktu sa njenim suprugom Futom Radulovićem. Aleksandar Futa Radulović svoju sreću je pronašao kraj Nadice Mutavdžić, a Boki 13 ističe da… »
"Nastavio je dalje": Prijatelj Marine Tucaković o Futinoj novoj devojci: "Videli smo se"

"Nastavio je dalje": Prijatelj Marine Tucaković o Futinoj novoj devojci: "Videli smo se"

Blic pre 1 dan
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, bio je veliki prijatelj Marine Tucaković, a nako n njene smrti ostao je u kontaktu sa njenim suprugom Futom Radulovićem. Aleksandar Futa Radulović svoju sreću je pronašao kraj Nadice Mutavdžić, a Boki 13 je sada… »
Futa Radulović nastavio dalje! Oglasio se prijatelj Tucakovićke: Znam da bi Marini..

Futa Radulović nastavio dalje! Oglasio se prijatelj Tucakovićke: Znam da bi Marini..

Kurir pre 1 dan
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je posetio grob Marine Tucaković, a sada se osvrnuo na navode da njen udovac, Futa Radulović, ima novu devojku. - Čuo sam se sa Futom, onda smo se i videli. Zajedno smo otišli na pomen, četri godine od… »

Vesti dana »