Povezane vesti
"Ona je direktor, a ja domar": Dinča sa suprugom pokrenuo privatan biznis, rade veoma odgovoran posao
Mondo 31.10.2025
Pevač Milan Dinčić Dinča aktivan je na estradnoj sceni ali je i pokrenuo biznis sa suprugom Jelenom. Par je odlučio da otvori predškolsku ustanovu, poput vrtića te su se posvetili tome. "Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao vrtić. Supruga i ja smo… »
"Ona je direktor, a ja domar" Dinča pokrenuo biznis sa suprugom, rade odgovoran posao: Evo od čega zarađuje
Kurir 31.10.2025
Pevač Milan Dinčić Dinča aktivan je na estradnoj sceni ali je i pokrenuo biznis sa suprugom Jelenom. Par je odlučio da otvori predškolsku ustanovu, poput vrtića te su se posvetili tome. - Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao vrtić. Supruga i ja smo… »
"Ona je direktor, ja domar" Pevač pokrenuo biznis sa suprugom, rade odgovoran posao: Evo od čega zarađuje
Telegraf 31.10.2025
Pevač Milan Dinčić Dinča aktivan je na estradnoj sceni ali je i pokrenuo biznis sa suprugom Jelenom. Par je odlučio da otvori predškolsku ustanovu, poput vrtića te su se posvetili tome. - Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao vrtić. Supruga i ja smo… »
Pevač pokrenuo privatni biznis: Sa suprugom se bavi odgovornim poslom, evo od čega zarađuje: "Ona je direktor, ja domar"
Blic 31.10.2025
Pevač Milan Dinčić Dinča i dalje aktivno nastupa, ali pored toga zarađuje i od privatnog biznisa koji je pokrenuo sa suprugom Jelena. Dinča i Jelena doneli su odluku da otvore predškolsku ustanovu, poput vrtića. - Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 24 minutajoš 86 povezanih
Ministarka sa članovima odbora direktora NIS-a: Uspeli smo da održimo cene goriva na gotovo istom nivou
RTV pre 49 minutajoš 94 povezane
Olujni vetar porušio stabla na groblju! Nevreme oskrnavilo spomenike na Mirogoju, gradonačelnik poslao hitno upozorenje Zagrepčanima (video)
Kurir pre 24 minutajoš 36 povezanih
Nedeljković: Počeo probni završni ispit u svim osnovnim školama u Srbiji
Telegraf pre 59 minutajoš 26 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 45 povezanih