Повезане вести
"Она је директор, а ја домар": Динча са супругом покренуо приватан бизнис, раде веома одговоран посао
Мондо 31.10.2025
Певач Милан Динчић Динча активан је на естрадној сцени али је и покренуо бизнис са супругом Јеленом. Пар је одлучио да отвори предшколску установу, попут вртића те су се посветили томе. "Имамо приватну предшколску установу, као… »
"Она је директор, а ја домар" Динча покренуо бизнис са супругом, раде одговоран посао: Ево од чега зарађује
Курир 31.10.2025
Певач Милан Динчић Динча активан је на естрадној сцени али је и покренуо бизнис са супругом Јеленом. Пар је одлучио да отвори предшколску установу, попут вртића те су се посветили томе. - Имамо приватну предшколску установу, као… »
"Она је директор, ја домар" Певач покренуо бизнис са супругом, раде одговоран посао: Ево од чега зарађује
Телеграф 31.10.2025
Певач Милан Динчић Динча активан је на естрадној сцени али је и покренуо бизнис са супругом Јеленом. Пар је одлучио да отвори предшколску установу, попут вртића те су се посветили томе. - Имамо приватну предшколску установу, као… »
Певач покренуо приватни бизнис: Са супругом се бави одговорним послом, ево од чега зарађује: "Она је директор, ја домар"
Блиц 31.10.2025
Певач Милан Динчић Динча и даље активно наступа, али поред тога зарађује и од приватног бизниса који је покренуо са супругом Јелена. Динча и Јелена донели су одлуку да отворе предшколску установу, попут вртића. - Имамо приватну… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане