Povezane vesti
"Ona je direktor, a ja domar": Dinča sa suprugom pokrenuo privatan biznis, rade veoma odgovoran posao
Mondo pre 1 dan
Pevač Milan Dinčić Dinča aktivan je na estradnoj sceni ali je i pokrenuo biznis sa suprugom Jelenom. Par je odlučio da otvori predškolsku ustanovu, poput vrtića te su se posvetili tome. "Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao vrtić. Supruga i ja smo… »
"Ona je direktor, a ja domar" Dinča pokrenuo biznis sa suprugom, rade odgovoran posao: Evo od čega zarađuje
Kurir pre 1 dan
Pevač Milan Dinčić Dinča aktivan je na estradnoj sceni ali je i pokrenuo biznis sa suprugom Jelenom. Par je odlučio da otvori predškolsku ustanovu, poput vrtića te su se posvetili tome. - Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao vrtić. Supruga i ja smo… »
"Ona je direktor, ja domar" Pevač pokrenuo biznis sa suprugom, rade odgovoran posao: Evo od čega zarađuje
Telegraf pre 1 dan
Pevač Milan Dinčić Dinča aktivan je na estradnoj sceni ali je i pokrenuo biznis sa suprugom Jelenom. Par je odlučio da otvori predškolsku ustanovu, poput vrtića te su se posvetili tome. - Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao vrtić. Supruga i ja smo… »
Pevač pokrenuo privatni biznis: Sa suprugom se bavi odgovornim poslom, evo od čega zarađuje: "Ona je direktor, ja domar"
Blic pre 1 dan
Pevač Milan Dinčić Dinča i dalje aktivno nastupa, ali pored toga zarađuje i od privatnog biznisa koji je pokrenuo sa suprugom Jelena. Dinča i Jelena doneli su odluku da otvore predškolsku ustanovu, poput vrtića. - Imamo privatnu predškolsku ustanovu, kao… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Komemorativnim skupovima i parastosima obeleženo godinu dana od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane