Povezane vesti
Amar iz Novog Pazara: Ljudi su mi dali 30 aparata za merenje šećera, srce mi se topi zbog vaše brige
N1 Info 31.10.2025
Najmlađi član pešačke grupe koja je iz Novog Pazara 16 dana pešačila do Novog Sada je nasmejani Amar Halilović, učenik Srednje medicinske škole, koji je odlučio da svojim starijim prijateljima bude podrška u vidu medicinskog tima. Amar je tokom ovih 16… »
Amar iz Novog Pazara, najmlađi šetač: Ljudi su mi dali 30 aparata za merenje šećera, srce mi se topi zbog vaše brige
Nova 31.10.2025
Najmlađi član pešačke grupe koja je iz Novog Pazara 16 dana pešačila do Novog Sada je nasmejani Amar Halilović, učenik Srednje medicinske škole, koji je odlučio da svojim starijim prijateljima bude podrška u vidu medicinskog tima. Amar je tokom ovih 16… »
Amar iz Novog Pazara: Ljudi su mi dali 30 aparata za merenje šećera, srce mi se topi zbog vaše brige
Novi magazin 31.10.2025
Vesti dana »
"Razumem sve šta mi govore, ali nekad moraš da odgovoriš" Panter pričao o navijačima Zvezde! Pokazao im srednji prst, a sada je otkrio zbog čega je to uradio!
Kurir pre 0 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 6. decembar: Oblačno sa slabom kišom i vetrom
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Nakon pregovora na Floridi, SAD i Ukrajina imaju poruku za Rusiju
Danas pre 15 minutajoš 18 povezanih
IAEA: Oštećeni štit iznad Černobilja više ne može da blokira radijaciju
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih