Povezane vesti

Moldavija ima novu vladu: Premijer Aleksandru Munteanu položio zakletvu

Moldavija ima novu vladu: Premijer Aleksandru Munteanu položio zakletvu

Kurir pre 1 sat
Aleksandru Munteanu je danas položio zakletvu kao premijer Moldavije tokom ceremonije kojoj su prisustvovali predsednica Maja Sandu i predsednik parlamenta Igor Grosu. Munteanu, 61-godišnji ekonomista koji je radio u Svetskoj banci i Narodnoj banci… »
Najsiromašnija zemlja Evrope dobila novu vladu: Novi premijer obećao put ka EU i "bežanje" od Rusije

Najsiromašnija zemlja Evrope dobila novu vladu: Novi premijer obećao put ka EU i "bežanje" od Rusije

Mondo pre 1 sat
Aleksandru Munteanu je danas položio zakletvu kao premijer Moldavije tokom ceremonije kojoj su prisustvovali predsednica Maja Sandu i predsednik parlamenta Igor Grosu, preneo je Politiko. Munteanu, 61-godišnji ekonomista koji je radio u Svetskoj banci i… »
Moldavija ima novog premijera

Moldavija ima novog premijera

B92 pre 4 sati
Aleksandru Munteanu je danas položio zakletvu kao premijer Moldavije tokom ceremonije kojoj su prisustvovali predsednica Maja Sandu i predsednik parlamenta Igor Grosu. Munteanu, 61-godišnji ekonomista koji je radio u Svetskoj banci i Narodnoj banci… »
Đurić čestitao Popsoju na ponovnom imenovanju za ministra spoljnih poslova Moldavije

Đurić čestitao Popsoju na ponovnom imenovanju za ministra spoljnih poslova Moldavije

Telegraf pre 21 sat
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić čestitao je danas Mihaju Popsoju na ponovnom imenovanju za potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Moldavije. "Uveren sam da ćemo zajedno nastaviti da negujemo istorijske veze Srbije i Moldavije i trajno… »
Đurić čestitao Popsoju na ponovnom imenovanju za ministra spoljnih poslova Moldavije: "Uveren sam da ćemo negovati istorijske…

Đurić čestitao Popsoju na ponovnom imenovanju za ministra spoljnih poslova Moldavije: "Uveren sam da ćemo negovati istorijske…

Blic pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić čestitao je Mihaju Popsoju na ponovnom imenovanju za potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Moldavije. - Uveren sam da ćemo zajedno nastaviti da negujemo istorijske veze Srbije i Moldavije i trajno… »
Moldavija dobila novog premijera: Evo ko je Aleksandru Munteanu: Čovek koji želi da oslobodi državu ruskog uticaja

Moldavija dobila novog premijera: Evo ko je Aleksandru Munteanu: Čovek koji želi da oslobodi državu ruskog uticaja

Blic pre 1 dan
Moldavski parlament je u petak izabrao novog premijera koji će tu malu zemlju usmeriti ka Evropskoj uniji i oslobađanju od ruskog uticaja. Aleksandru Munteanu, 61-godišnji ekonomista, imenovan je nakon parlamentarnih izbora u septembru, na kojima je… »

Vesti dana »