Povezane vesti

Ceca izviždana i oterana sa koncerta u Severnoj Makedoniji! Pevačica ogrnula bugarsku zastavu pa doživela scenu kakvu nije…

Ceca izviždana i oterana sa koncerta u Severnoj Makedoniji! Pevačica ogrnula bugarsku zastavu pa doživela scenu kakvu nije…

Kurir pre 1 dan
Ceca Ražnatović sinoć je imala koncert u Severnoj Makedoniji koji je bio obeležen neplaniranim incidentom. Naime, tokom nastupa, pevačica je greškom ogrnula bugarsku zastavu, što je izazvalo burnu reakciju publike. Iako je očigledno bila nepromišljena, a… »
Saznalo se ko je Ceci dao bugarsku zastavu: Šok obrt nakon nastupa u s. Makedoniji koji je izazvao buru

Saznalo se ko je Ceci dao bugarsku zastavu: Šok obrt nakon nastupa u s. Makedoniji koji je izazvao buru

Mondo pre 4 sati
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Velesu, u Severnoj Makedoniji, pred oko 5.000 obožavalaca u sportskoj dvorani Gemidži. Tokom nastupa, neko iz publike pružio je Ceci bugarsku zastavu, kojom se ona ogrnula. Ovaj gest izazvao… »
"Ceca je izmanipulisana, nikad to ne bi uradila namerno" Makedonski pevač stao u zaštitu Cece: "Dosta je bilo!"

"Ceca je izmanipulisana, nikad to ne bi uradila namerno" Makedonski pevač stao u zaštitu Cece: "Dosta je bilo!"

Alo pre 6 sati
Kako je istakao, zadatak muzike je da nas sve ujedini. Pobednik "Zvezda Granda", Nikola Stanišić iz Severne Makedonije, oglasio se povodom sinoćnje situacije na koncertu Cece Ražnatović u Velesu. Ceci Ražnatović su u jednom momentu dali zastavu Bugarske… »
Makedonska zvezda brutalnim rečima brani Cecu: "Nikad to ne bi uradila namerno, a pola vas ima bugarski pasoš"

Makedonska zvezda brutalnim rečima brani Cecu: "Nikad to ne bi uradila namerno, a pola vas ima bugarski pasoš"

Telegraf pre 7 sati
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je 31. oktobra koncert u Velesu, Severna Makedonija, pred oko 5.000 ljudi u sportskoj dvorani Gemidži. Tokom nastupa, neko iz publike joj je dao bugarsku zastavu, kojom se pevačica ogrnula, što je… »
"To se zove dno": Karleuša prokomentarisala incident na Cecinom koncertu u Severnoj Makedoniji

"To se zove dno": Karleuša prokomentarisala incident na Cecinom koncertu u Severnoj Makedoniji

Mondo pre 15 sati
Jelena Karleuša prokomentarisala je sinoćnji incident kada je Svetlana Ceca Ražnatović ogrnula bugarsku zastavu na koncertu u Severnoj Makedoniji. "Ideja da se u sred Makedonije ogrnes zastavom zemlje koja osporava ime i postojanje drzave Makedonije, pa… »
"Nije mi bila namera da uvredim i povredim domaćine" Cecina prva izjava nakon što je na koncertu u Severnoj Makedoniji ogrnula…

"Nije mi bila namera da uvredim i povredim domaćine" Cecina prva izjava nakon što je na koncertu u Severnoj Makedoniji ogrnula…

Kurir pre 16 sati
Svetlana Ceca Ražnatović imala je incident sa zastavom tokom trajanja svog koncerta u Velesu, u Severnoj Makedoniji. Naime, ona je u jednom trenutku ogrnula bugarsku zastavu zbog čega je publika negodovala zvižducima. Pevačica se sada oglasila i otvorila… »
"Nije glupost, to je dno" Jelena Karleuša urnisala Cecu zbog skandala sa zastavom, podelila pevačicine snimke pa krenula da…

"Nije glupost, to je dno" Jelena Karleuša urnisala Cecu zbog skandala sa zastavom, podelila pevačicine snimke pa krenula da…

Kurir pre 16 sati
Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom postupka koleginice Svetlane Cece Ražnatović na koncertu u Severnoj Makedoniji. Na nastupu u Velesu, Ceca je u jednom trenutku ogrnula zastavu Bugarske, što je izazvalo negodovanje i zvižduke publike. Ovaj… »
"Žao mi je ako sam nekoga uvredila": Ceca Ražnatović se oglasila nakon koncerta u Makedoniji kada je ogrnula zastavu Bugarske…

"Žao mi je ako sam nekoga uvredila": Ceca Ražnatović se oglasila nakon koncerta u Makedoniji kada je ogrnula zastavu Bugarske…

Blic pre 17 sati
Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, održala je sinoć koncert u prepunoj sportskoj dvorani u Velesu, u Severnoj Makedoniji. Ceci Ražnatović su u jednom trenutku dodali zastavu Bugarske zbog čega se polemisalo na društvenim mrežama, a tim… »
Ceca ogrnula bugarsku zastavu u Severnoj Makedoniji: Publika reagovala zvižducima, koncert prekinut

Ceca ogrnula bugarsku zastavu u Severnoj Makedoniji: Publika reagovala zvižducima, koncert prekinut

Mondo pre 17 sati
Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Severnoj Makedoniji, ali nastup je bio obeležen neočekivanim momentom koji je privukao veliku pažnju publike. Tokom izvođenja jednog od svojih hitova, pevačica je greškom koristila bugarsku zastavu, što je… »
"Uvalili su ti zastavu, a ti je još ljubiš" Boki 13 urnebesno odreagovao na Cecin snimak sa koncerta: Šta uradi, ženo?

"Uvalili su ti zastavu, a ti je još ljubiš" Boki 13 urnebesno odreagovao na Cecin snimak sa koncerta: Šta uradi, ženo?

Kurir pre 17 sati
Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, oglasio se povodom skandala koji se dogodio na koncertu Svetlane Cece Ražnatović u Severnoj Makedoniji. Na koncertu u Velesu, Ceca je ogrnula zastavu Bugarske, što su mnogi u publici protumačili kao… »
Oglasila se Ceca nakon što je podigla zastavu Bugarske u Severnoj Makedoniji: "Žao mi je ako je taj čin nekoga povredio"

Oglasila se Ceca nakon što je podigla zastavu Bugarske u Severnoj Makedoniji: "Žao mi je ako je taj čin nekoga povredio"

Mondo pre 17 sati
Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se nakon incidenta u Severnoj Makedoniji. Ona je greškom ogrnula bugarsku zastavu na koncertu u Velesu pred 5.000 ljudi, nakon čega je morala da prekine koncert zbog reakcije publike. Pogledajte fotografije sa koncerta… »
Oglasila se Ceca nakon situacije u Makedoniji Publika burno reagovala zbog njenog poteza: "Nije mi bila namera..."

Oglasila se Ceca nakon situacije u Makedoniji Publika burno reagovala zbog njenog poteza: "Nije mi bila namera..."

Alo pre 17 sati
Izazvala je burne reakcije publike. Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Severnoj Makedoniji, u Velesu. Pevala je pred oko 5.000 ljudi u sportskoj dvorani Gemidži u Velesu, a u jednom trenutku dodali su joj zastavu Bugarske kojom se ona… »
Ceca se oglasila nakon što je u Velesu podigla zastavu Bugarske: "Žao mi je ako je taj čin nekoga povredio"

Ceca se oglasila nakon što je u Velesu podigla zastavu Bugarske: "Žao mi je ako je taj čin nekoga povredio"

Telegraf pre 17 sati
Balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, u toku svoje veoma uspešne muzičke turneje, održala je koncert i u Severnoj Makedoniji, u Velesu. Ceca je sinoć, 31. oktobra, pevala pred oko 5.000 ljudi u sportskoj dvorani Gemidži u Velesu, a u jednom… »

Vesti dana »