Povezane vesti
Đoković je spreman: „Nadam se da ste uzbuđeni kao što sam i ja“
Sputnik 01.11.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković priprema se za novi turnir, a nastupaće na ATP 250 U Atini koji je premešten iz Beograda u prestonicu Grčke. Đoković je prvi nosilac turira i u prvom kolu je slobodan, a u drugom kolu mogao bi da se sastane… »
Šmekerski potez Novaka Đokovića: Navijači Panatinaikosa mu zviždali, on poslao poruku "mira"
Mondo 01.11.2025
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković oglasio se pred start turnira u Atini gde će biti prvi nosilac i pokušaće da osvoji 101. titulu u karijeri. Srpski as je već nekoliko dana u prestonici Grčke gde je uživo gledao mečeve Panatinakosa i… »
Novak Đoković se odomaćio u Atini: Obratio se na grčkom jeziku!
Hot sport 01.11.2025
Đoković pozdravio Atinu: „Kalimera Hellada!“ – Novak najavio povratak ATP tenisa u Grčku posle tri decenije! Novak Đoković je na svom prvom obraćanju pred grčkim navijačima uoči početka ATP 250 turnira u Atini započeo rečima koje su izazvale ovacije… »
Oglasio se Novak Đoković: „Nadam se…“
Nova 01.11.2025
Novak Đoković započinje završni deo sezone na ATP 250 turniru u Atini, koji je ove godine premešten iz Beograda u prestonicu Grčke. Najbolji teniser sveta obratio se navijačima putem društvenih mreža i poručio da je izuzetno uzbuđen zbog povratka ATP… »
Đoković se oglasio u Atini: Velika je čast, posle 30 godina...
Dnevnik 01.11.2025
Srpski teniser Novak Đoković igraće na ATP 250 turniru u Atini. Turnir je ove sezone premešten iz Beograda u glavni grad Grčke. – Kalimera Helada. Veliko je zadovoljstvo što sam ovde u Atini i Grčkoj i što ću igrati pred vama naredne nedelje. Nadam se da… »
Đoković: "Nadam se..." VIDEO
B92 01.11.2025
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se pred nastup na ATP 250 turniru u Atini, koji je ove sezone premešten iz Beograda u prestonicu Grčke. Turnir se igra od 1. do 8. novembra u OAKA areni, legendarnoj košarkaškoj hali i domu Panatinaikosa, a Đoković se… »
"Kalimera Hellada": Novak Đoković se obratio navijačima na Grčkom pred turnir u Atini
Telegraf 01.11.2025
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, naredne nedelje će nastupiti na ATP turniru u Atini iz serije 250, koji je ove sezone premešten iz Beograda u prestonicu Grčke. Turnir se igra u OAKA areni, legendarnoj košarkaškoj hali i domu Panatinaikosa… »
Vesti dana »
Za samo par sati više od 30 ljudi podnelo zahtev za legalizaciju u Loznici: Cena od 100 do 300 evra, evo na kojim lokacijama je moguće izvršiti upis
Kurir pre 18 minutajoš 35 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 23 minutajoš 51 povezana
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Upaljene sirene: Stižu "Kinžali", sklanjajte se; Objavljen snimak: Rusi šetaju Pokrovskom FOTO/VIDEO
B92 pre 34 minutajoš 43 povezane