Повезане вести
Први рођендан Сузане Јовановић након смрти Саше Поповића
Стори 01.11.2025
Рођендан Сузане Јовановић, први који прославља без вољеног Салета, један је од најтужнијих дана од када га је 1. марта ове године изгубила заувек. Удовица Саше Поповића данас пуни 56 година, а у породичном дому на Бежанијској… »
Никад тужнији 1. новембар: Данас је Сузанин рођендан
Хелло 01.11.2025
Сузана Јовановић рођена је на данашњи дан 1969. године. Удовица Саше Поповића, први пут откако су се упознали, обележава свој рођендан без њега. Син Данијел и ћерка Александра њена су највећа снага после супругове смрти… »
Важан дан без њега Сузана Јовановић и даље у боли, годинама је овај дан био радосан за њу: "Много је тешко и тужно!"
Ало 01.11.2025
Проговорила је недавно о будућности своје деце ћерке Александре и сина Данијела и открила чиме ће се њих двоје бавити након смрти оца Саше Поповића. Удовица Саше Поповића, Сузана Јовановић, данас прославља свој 56. рођендан… »
Сузана Јовановић отворила душу на први рођендан без Саше Поповића: Све је много тужно и тешко
Б92 01.11.2025
Певачица Сузана Јовановић без супруга Саше Поповића остала је 1. марта, али још увек тугује за њим као да се све одвило јуче. С његовим тужним одласком, као и остатак породице и пријатеља, веома се тешко носи. И данас, када… »
"Иако ми је рођендан, за мене је јако тежак"! Сузана Јовановић данас пуни 56 година: Оно што нам је рекла ће вас све растужити…
Курир 01.11.2025
Данас, 1. новембра, певачица Сузана Јовановић прославља свој први рођендан након трагичне смрти свог супруга, оснивача Гранда Саше Поповића. Овај дан за њу је, како каже, испуњен дубоким емоцијама, јер га обележава без вољене… »
Сузана Јовановић прославља први рођендан без Саше Поповића: "Све после мог Салета је тешко и тужно"
Мондо 01.11.2025
Певачица Сузана Јовановић данас прославља 56. рођендан, али је овај датум за њу посебно емотиван, први који дочекује без супруга Саше Поповића. Погледајте фотографије Сузане Јовановић: Популарни продуцент преминуо је 1. марта… »
"Све после мог Салета је тужно": Огласила се Сузана Јовановић, певачица нема од бола
Телеграф 01.11.2025
Удовица Саше Поповића, Сузана Јовановић, данас прославља свој 56. рођендан, који је и први без њеног супруга. Креативни директор Гранда преминуо је 1. марта ове године, а Сузана се и даље тешко носи са великим губитком. Она се… »
Тужан дан за удовицу Саше Поповића Први рођендан Сузане Јовановић након смрт супруга: "Сад да ме види, рекао би..."
Ало 01.11.2025
Напунила је 56. година, а ово је први рођендан који обележава без супруга Саше Поповића. Удовица Саше Поповића, Сузана Јовановић, данас, 1. новембра, прославља рођендан. Напунила је 56. година, а ово је први рођендан који… »
"Сад да ме види, рекао би..." Први рођендан Сузане Јовановић након смрти супруга
Вечерње новости 01.11.2025
НАПУНИЛА је 56. година, а ово је први рођендан који обележава без супруга Саше Поповића, који је преминуо 1. марта ове године, након тешке болести. Фото: Сарић С./Принтскрин/Јутјуб/Гранд Онлине Иначе, Јовановићева је недавно кроз… »
Сузана Јовановић слави први рођендан без Саше Поповића! Ево колико година је напунила удовица оснивача Гранда
Курир 01.11.2025
Певачица Сузана Јовановић, удовица оснивача “Гранда”, Саше Поповића, данас слави свој 56. рођендан. Ово је уједно и први рођендан који дочекује без свог супруга, који је преминуо 1. марта ове године. Сузана је недавно, видно… »
Сузана Јовановић обележава рођендан, први без Саше Поповића: Ево колико година је данас напунила
Телеграф 01.11.2025
Удовица Саше Поповића, Сузана Јовановић, данас, 1. новембра, прославља рођендан. Сузана Јовановић напунила је 56. година, а ово је први рођендан који обележава без супруга Саше Поповића, који је преминуо 1. марта ове године… »
Вести дана »
Студенти и грађани у Новом Саду и у Нишу обележили 15 месеци од пада надстрешнице
Инсајдер пре 3 сатајош 24 повезане
Новак: Не фолирам се, знате ме, не знам да ли ћу се вратити 2027.
Спорт клуб пре 3 сатајош 78 повезаних
Временска прогноза за понедељак 2. фебруар: Сутра облачно и хладно, током дана разведравање
Бета пре 5 сатијош 21 повезана