Povezane vesti
"Škola me nikad nije privlačila": Janina ćerka otkrila čime se bavi, ne planira da upiše fakultet
Mondo pre 15 sati
Folk pevačica Jana Todorović i njen suprug Ivan ponosni su roditelji ćerke Kristine Džulijen (19), koja se sve češće pojavljuje u javnosti zajedno sa majkom. Pogledajte fotografije Jane i Kristine: Kristina je otkrila da trenutno ne planira studije na… »
"Neću na fakultet" Janina ćerka ne želi da nastavi školovanje, ovo je odlučila da radi!
Kurir pre 15 sati
Kristina Džulijen, ćerka folk pevačice Jane Todorović rešila je da nakon završene srednje škole ne nastavi sa daljim obrazovanjem. Nju više privlači biznis, p aje rešila da započne sopstveni posao. Pevačicina naslednica, koja se ne odvaja od svoje majke… »
"Neću na fakultet, škola me ne zanima": Janina ćerka otkrila čime će se baviti: "Opsednuta sam time"
Blic pre 17 sati
Folk pevačica Jana Todorović sa suprugom Ivanom dobila je ćerku Kristinu Džulijen (19), koja se u poslednje vreme često pojavljuje sa majkom u javnosti. Kristina je sada otkrila da ne planira da ide na fakultet, već da želi da otvori salon i time da se… »
"Nisam upisala fakultet, škola me ne zanima" Evo čime se bavi Janina ćerka, pevačica joj branila da priča
Telegraf pre 17 sati
Folk pevačica Jana Todorović sa suprugom Ivanom dobila je ćerku Kristinu Džulijen (19), koja se u poslednje vreme često pojavljuje sa majkom u javnosti. Mnoge zanima čime se Kristina bavi, a ona je otkrila da ne planira da ide na fakultet, već da želi da… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Komemorativnim skupovima i parastosima obeleženo godinu dana od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTS pre 17 minutajoš 2 povezane