Povezane vesti
"Spaleti inspiriše napadače - Vlahović će postići 20 golova"
B92 pre 11 sati
Dolazak Lučana Spaletija na klupu Juventusa pogodovaće Dušanu Vlahoviću, tvrdi Antonio Di Natale. Nekadašnji italijanski fudbaler je u to toliko uveren, da tvrdi da će srpski napadač pod trenerskom palicom veterana ove sezone brojati do 20 golova… »
Di Natale: Vlahović će postići 20 golova kod Spaletija
Sportski žurnal pre 16 sati
„Trener izvlači najbolje od svojih napadača“. Bivši italijanski fudbaler Antonio Di Natale ocenio je da će napadač Juventusa Dušan Vlahović postići 20 golova uz pomoć novog trenera crno-belih Lučana Spaletija. Spaleti je u petak predstavljen kao novi… »
Čuveni italijan veruje u Vlahovića: Očekuje da postigne oko 20 golova za Juventus
Večernje novosti pre 17 sati
JUVENTUS od petka ima novog trenera. U pitanju je Lučano Spaleti, a čuveni italijanski fudbaler, Antonio di Natale je ubeđen da će Dušan Vlahović rešetati mreže pod vođstvom bivšeg selektora Italije. FOTO: Tanjug/AP/Marco Alpozz Nekadašnji napadač… »
„Vlahović će postići 20 golova kod Spaletija“: Ohrabrujuće reči legende
Nova pre 18 sati
Bivši italijanski fudbaler, Antonio Di Natale, ocenio je da će napadač Juventusa, Dušan Vlahović, postići 20 golova uz pomoć novog trenera crno-belih - Lučana Spaletija. Spaleti je u petak predstavljen kao novi trener Juventusa. Di Natale je sarađivao sa… »
Čuveni italijan otkrio šta će biti sa vlahovićem! On dobro zna šta čeka Dušana
Kurir pre 18 sati
Spaleti je u petak predstavljen kao novi trener Juventusa. Di Natale je sarađivao sa njim u Empoliju i Udinezeu i drago mu je što njegov bivši trener ima novi angažman. - Spaleti nije mogao da odbije Juventus i uveren sam da će ih vratiti na vrh - rekao… »
Di Natale: Vlahović će postići 20 golova kod trenera Spaletija
Radio sto plus pre 19 sati
Spaleti je u petak predstavljen kao novi trener Juventusa. Di Natale je sarađivao sa njim u Empoliju i Udinezeu i drago mu je što njegov bivši trener ima novi angažman. “Spaleti nije mogao da odbije Juventus i uveren sam da će ih vratiti na vrh”, rekao… »
Vesti dana »
Desetoro ljudi izbodeno nožem u vozu u Velikoj Britaniji, uhapšene dve osobe
Euronews pre 5 minutajoš 16 povezanih
"Gnjido, slino - krenuo je najstrašnije da me vređa" Fudbaler Čukaričkog progovorio o tuči sa kapitenom Partizana: Uhvatio sam ga sa obe ruke i pribio uz zid!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza za novembar: Od ovog datuma se u Srbiji očekuje jako zahlađenje
Nova pre 45 minutajoš 11 povezanih