Повезане вести
Бане Трифуновић: „Нико на улицама не схвата Вучићево извињење озбиљно, надам се да нико није луд да крене на ову масу људи“…
Нова 01.11.2025
Глумац Бранислав Трифуновић каже да, иако нема воде у Новом Саду, да се река људи слила у овај град, надајући се да нико од представника власти "није толико луд да крене на народ" који протестује. „Пробудио сам се с осећајем с… »
Бане Трифуновић: Река људи се слила у Нови Сад - надам се да нико није луд да крене на ову масу
Н1 Инфо 01.11.2025
Глумац Бранислав Трифуновић каже да, иако нема воде у Новом Саду, да се река људи слила у овај град, надајући се да нико од представника власти "није толико људи да крене на народ" који протестује. "Пробудио сам се с осећајем с… »
Бане Трифуновић: Мислим да је највећи значај у томе што се скупило оволико људи
Данас 01.11.2025
Глумац Бранислав Трифуновић каже да, иако нема воде у Новом Саду, да се река људи слила у овај град, надајући се да нико од представника власти „није толико људи да крене на народ“ који протестује. „Пробудио сам се с осећајем с… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана