Povezane vesti
"Ušao si u autobus da bi pobegao od mene" Maja Marinković i Janjuš otkrili šta su radili u Borči
Kurir pre 7 sati
Rijaliti učesnica Maja Marinković je u rijalitiju " Elita 9" evocirala uspomene sa Markom Janjuševićem Janjušem iz dana kada su bili u ljubavi. - Je l' se sećaš kad smo se ganjali po Borči? - rekla je Maja. - Sećam se svega - kazao je Janjuš. - Ušao si u… »
"Ganjali smo se po Borči" Maja i Janjuš se prisetili burne veze: "Ušao si u autobus da pobegne od mene!"
Telegraf pre 7 sati
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo su privukli pažnju gledalaca rijalitija "Elita 9" kada su se prisetili svojih burnih ljubavnih dana. - Je l' se sećaš kad smo se ganjali po Borči? - rekla je Maja. - Sećam se svega - kazao je Janjuš. -… »
Maja iznela šok detalje o odnosu sa Janjušem
Vesti online pre 12 sati
Maja Marinković razgovarala je sa Filipom Đukićem i Vanjom Prodanović o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem i turbulentnoj vezi koju su imali. Ona se prisetila njihove veze i otkrila da je on uporede bio i sa njom i sa bivšom suprugom Enom sa… »
"Pre podne voli ženu, uveče mene" Maja Marinković otvorila dušu o vezi s Janjušem: Pukao mi je film! Pomenula još jednog…
Kurir pre 14 sati
Učesnica "Elite 9" Maja Marinković otvorila je dušu o svojoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, koju su imali pre nekoliko godina. Podsetimo, zbog te ljubavi Janjuš se razveo od supruge Ene. Maja je sada o njihovom odnosu pričala sa cimerima Filipom… »
"Pre podne voli ženu, uveče mene": Maja iznela šok detalje o odnosu sa Janjušem: "Onda je ostavio Enu, a ja sam našla…
Blic pre 15 sati
Maja Marinković razgovarala je sa Filipom Đukićem i Vanjom Prodanović o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem i turbulentnoj vezi koju su imali. Ona se prisetila njihove veze i otkrila da je on uporede bio i sa njom i sa bivšom suprugom Enom sa… »
Maja raskrinkala janjuša do srži! Otkrila sve njegove mračne tajne, neće se oporaviti posle ovoga!
Alo pre 24 sata
Maja uradila retrospektivu ljubavne veze sa Janjušem. Maja Marinković napravila je retrospektivu svoje ljubavne veze sa bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem. U razgovoru, Maja je otkrila nepoznate detalje njihove veze, te je priznala kada joj je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 2. novembar: U najtoplijem delu dana i do 26 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Zvezda – radnik: Opet bez podrške Delija (17.00, sastavi)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 7 povezanih
Orban: Predlog Brisela da 20 odsto budžeta ide Ukrajini je put u propast
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane
"Ubijanje hrišćana mora da stane": Oglasio se Hegset nakon Trampove izjave: "Pentagon se sprema na akcije protiv Nigerije"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih