Povezane vesti
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
NIN pre 17 sati
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. “Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
Euronews pre 17 sati
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
B92 pre 17 sati
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Vesti dana »
Desetoro ljudi izbodeno nožem u vozu u Velikoj Britaniji, uhapšene dve osobe
Euronews pre 5 minutajoš 16 povezanih
Nije mogao da veruje šta čuje! "Gnjido, slino..." Tomović otkrio šta mu je rekao kapiten Partizana, žestoki obračun kod svlačionice
Večernje novosti pre 15 minutajoš 21 povezana
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 3. do 9. novembra)
Pressek pre 2 satajoš 11 povezanih