Povezane vesti
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
NIN 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. “Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
Euronews 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
B92 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Vesti dana »
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: SAD dale Ukrajini i Rusiji rok da postignu sporazum o okončanju rata
Euronews pre 10 minutajoš 15 povezanih
Reporterka N1 iz Skoplja: Zaplenjeno čak 40 tona marihuane, prema poslednjim nezvaničnim informacijama
N1 Info pre 50 minuta
Milić bio nadomak najveće pobede u karijeri, Srbija u teškoj situaciji protiv Čilea
RTS pre 2 satajoš 17 povezanih