Povezane vesti
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
NIN 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. “Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
Euronews 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
B92 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Vesti dana »
Napad u San Dijegu: Dvoje tinejdžera pucalo u džamiji, pa izvršilo samoubistvo
Insajder pre 53 minutajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za utorak 19. maj 2026: Danas oblačno sa sunčanim intervalima
Pravo u centar pre 48 minutajoš 20 povezanih
Skupština Srbije nastavlja raspravu o izbornim zakonima: Na stolu 81 amandman
Insajder pre 33 minutajoš 9 povezanih