Povezane vesti
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
NIN 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. “Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
Euronews 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
B92 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Vesti dana »
U Sremskoj Mitrovici uhapšeno dvoje zbog kokaina, u Rumi mladić zbog krađa
Šabačke novosti pre 2 satajoš 64 povezane
Krkobabić čestitao Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti
Radio sto plus pre 3 satajoš 30 povezanih
Dva tankera pod zastavama Rusije i Hongkonga plove ka Kubi uprkos američkoj blokadi i sankcijama
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih