Povezane vesti

Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma

Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma

NIN pre 17 sati
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. “Mi nikada nećemo pregovarati o… »

Euronews pre 17 sati
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma

Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma

B92 pre 17 sati
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »

Vesti dana »