Povezane vesti
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
NIN 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. “Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Arakči: Ne želimo direktne pregovore sa SAD, nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
Euronews 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Iz Irana poručuju: Nećemo se odreći obogaćivanja uranijuma
B92 01.11.2025
Šef iranske diplomatije Abas Arakči izjavio je danas da Teheran ne želi direktne pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom ili raketnom programu i ponovio da se Iran neće odreći obogaćivanja uranijuma. "Mi nikada nećemo pregovarati o… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 1 satjoš 44 povezane
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 48 minutajoš 66 povezanih