Povezane vesti
Gaćinović veruje u dobar rezultat protiv Železničara
Radio sto plus pre 1 dan
“Ja uvek verujem. Teram moju ekipu da veruje da kao tim možemo da nađemo pravo rešenje za protivnika. Svaki tim ima neke prednosti, kao što brzina prema napred kod Železničara. Vidim i naše prednosti, ali ću ih zadrati za sebe”, rekao je Gaćinović… »
Gaćinović pred Železničar: Ja uvek verujem
Sandžak haber pre 1 dan
Gaćinović pred Železničar: Ja uvek verujem Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da veruje u dobar rezultat njegove ekipe protiv gostujućeg Železničara, u predstojećoj utakmici 14. kola Super lige Srbije. “Ja uvek verujem. Teram… »
Gaćinović: Nedostajaće nam Opara, Malekinušić, Manev i Bojat
Sportski žurnal pre 13 sati
Trener Novog Pazara veruje u dobar rezultat protiv Železničara. Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da veruje u dobar rezultat njegove ekipe protiv gostujućeg Železničara, u predstojećoj utakmici 14. kola Super lige Srbije. - Ja uvek verujem… »
Pančevci na teškom gostovanju: Momentum solidan, Koković očekuje neizvestan meč u Novom Pazaru
Dnevnik pre 13 sati
Fudbaleri Železničara u kup takmičenju na gostovanju u Ivanjici pružili su dobru igru i postigli četiri pogotka za prolaz u šesnaestinu finala. Trener Radomir Koković priliku je pružio igračima koji su imali manju minutažu u prvenstvu i može biti… »
Gaćinović veruje u dobar rezultat protiv Železničara: Vidim i naše prednosti...
Kurir pre 16 sati
"Ja uvek verujem. Teram moju ekipu da veruje da kao tim možemo da nađemo pravo rešenje za protivnika. Svaki tim ima neke prednosti, kao što brzina prema napred kod Železničara. Vidim i naše prednosti, ali ću ih zadrati za sebe", rekao je Gaćinović… »
Trener Novog Pazara Gaćinović veruje u dobar rezultat protiv Železničara
Radio sto plus pre 16 sati
“Ja uvek verujem. Teram moju ekipu da veruje da kao tim možemo da nađemo pravo rešenje za protivnika. Svaki tim ima neke prednosti, kao što brzina prema napred kod Železničara. Vidim i naše prednosti, ali ću ih zadrati za sebe”, rekao je Gaćinović… »
Koković pred Pazar pričao i o novom pojačanju: ''Nesvakidašnji igrač za ove prostore''
Sportske.net pre 16 sati
Trener Železničara Radomir Koković izneo je očekivanja pred meč 14. kola Super lige Srbije u kojem njegov tim gostuje Novom Pazaru u nedelju od 16 sati. ''Igramo sa ekipom koja nas je predstavljala u evrokupovima, koja je u vrhu tabele i ima jako… »
Gaćinović pred Železničar: Ja uvek verujem
RTV Novi Pazar pre 17 sati
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da veruje u dobar rezultat njegove ekipe protiv gostujućeg Železničara, u predstojećoj utakmici 14. kola Super lige Srbije. “Ja uvek verujem. Teram moju ekipu da veruje da kao tim možemo da… »
Koković spreman za duel s Novim Pazarom: "Igramo protiv ekipe koja je predstavljala Srbiju u evrokupovima..."
Telegraf pre 17 sati
Fudbaleri Železničara iz Pančeva u okviru 14. kola Superlige Srbije igraju utakmicu protiv Novog Pazara na gostovanju. Pred ovu utakmicu je svoja očekivanja izneo i trener "Dizelke", Radomir Koković koji je i više nego spreman za duel. Koković ističe da… »
Vesti dana »
Nije mogao da veruje šta čuje! "Gnjido, slino..." Tomović otkrio šta mu je rekao kapiten Partizana, žestoki obračun kod svlačionice
Večernje novosti pre 15 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za novembar: Od ovog datuma se u Srbiji očekuje jako zahlađenje
Nova pre 45 minutajoš 11 povezanih