Повезане вести
Побегао троструки убица из "покоља пекара": Спојио жице, направио уже, а онда му се губи сваки траг
Телеграф 01.11.2025
Елија Дел Гранде (49), који је одслужио 25 година затворске казне након што је убио оца, мајку и брата у италијанској покрајини Варезе, пре неколико дана побегао је из установе у којој је био смештен због претње сигурности… »
Монструм "пекарског масакра" побегао из затвора: Побио оца, мајку и брата – сад је на слободи
Ало 01.11.2025
Убица породице из „пекарског масакра“ Елиа Дел Гранде побегао из установе у Модени. Италија у потрази за опасним бегунцем. Елиа Дел Гранде, осуђеник на тридесет година затвора због троструког убиства познатог као „пекарски… »
Убио своју породицу у "пекарском масакру", а сада побегао из затвора: Озлоглашени убица прескочио зид и нестао
Мондо 01.11.2025
Елиа Дел Гранде, осуђен на тридесет година затвора због такозваног "пекарског масакра", побегао је из затворске установе отвореног типа и тренутно му се губи сваки траг. "Пекарски масакр" догодио се 7. јануара 1998. године, када… »
Озлоглашени троструки убица прескочио зид и нестао без трага: Пре три деценије побио целу своју породицу у "пекарском масакру"…
Курир 01.11.2025
"Пекарски масакр" се догодио 7. јануара 1998. године, када је тада 22-годишњи Елиа побио целу своју породицу - оца, мајку и брата, у градићу Кадрецате у Варезеу. Био је смештен у установу отвореног типа, такозвани "радни дом", у… »
Злочин који се догодио због болести и љубоморе "Убио сам жену коју сам волео више од живота, која ми је родила два дивна сина"…
Ало 01.11.2025
Горан Ж. (53) из Ниша убио је своју пет година млађу супругу Јасмину тако што јој је по глави задао десет удараца гвозденом шипком, а потом је покушао да исценира пљачку како би прикрио злочин! Ово свирепо убиство десило се пре… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана