Povezane vesti
Pajtić: Gledamo Dijanu Hrku kako godinu dana umire pred nama, dok se zločinac izruguje 1. novembru, pominje neku utakmicu
Nova 01.11.2025
Bojan Pajtić, profesor Univerziteta u Novom Sadu, rekao je da je Novi Sad najdostojanstveniji grad danas u Evropi. „Kao roditelj sam bio užasno potresen slušajući Dijanu Hrku, koja je doživela ono najgore. Ta žena godinu dana umire pred nama i odlučuje… »
Pajtić: Gledamo Dijanu Hrku kako godinu dana umire pred nama, dok se zločinac izruguje
Novi magazin 01.11.2025
Bojan Pajtić, profesor Univerziteta u Novom Sadu, rekao je da je Novi Sad najdostojanstveniji grad danas u Evropi. "Kao roditelj sam bio užasno potresen slušajući Dijanu Hrku, koja je doživela ono najgore. Ta žena godinu dana umire pred nama i odlučuje… »
Vesti dana »
Tradicija se ne prekida lako, Barselona osmi put u nizu savladala Zvezdu u Beogradu
RTS pre 11 minutajoš 31 povezana
"Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a": Ministarka pozdravila odluku za plate
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Ukinuta presuda bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Srbije Dijani Hrkalović
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 16 povezanih
Netfliks potvrdio, preuzima Vorner bros i HBO - istorijski transfer! Evo šta to znači za korisnike i da li će poskupeti mesečni paketi? Svi detalji ugovora
Kurir pre 31 minutajoš 37 povezanih
Dalić: "Tuhel mi je rekao da smo mi za četvrtfinale, a ne za prvi meč"
Sportske.net pre 26 minutajoš 21 povezana