Povezane vesti
Žika o trenutku kada je doživeo moždani: U ogledalu video promene na licu, tada je sve krenulo nizbrdo
Mondo 01.11.2025
Voditelj Žika Jakšić nedavno je pretrpeo moždani udar, a sada je otvoreno govorio o svojim posledicama i otkrio kako napreduje oporavak. Jakšić se prisetio svega i opisao simptome koje je tada osetio. "Ustao sam jedno jutro, istuširao se i nisam ništa… »
"Osećam da mi je desna strana hendikepirana" Žika Jakšić otkrio posledice moždanog udara
Alo 01.11.2025
Prisetio se dana kada je doživeo moždani udar. Voditelj Žika Jakšić nedavno je doživeo moždani udar, a sada je govorio o posledicama i otkrio kako teče oporavak. Prisetio se dana kada je doživeo moždani udar i otkrio kakve je simptome imao. - Ustao sam… »
Vesti dana »
Ovako je automobil završio na krovu Sašine kuće: Snimak bizarne saobraćajke kod Ćuprije gleda se netremice
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih
Alarmantna situacija u Černobilju: Oštećen bezbednosni štit iznad nuklearnog reaktora, više ne može da zadrži radijaciju!
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Iscurili detalji razgovora Zelenskog sa Amerikancima. Goruće pitanje bilo glavna tema.
Alo pre 1 satjoš 44 povezane
Studenti svečano dočekani u Šidu, protest u Nišu završen uz „ko ne skače, taj je Ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 18 povezanih