Povezane vesti
Sanja Marinković raskinula veridbu, rekla "da", pa se pokajala
Hello pre 1 dan
Sanja Marinković priznala je da je raskinula veridbu i to ubrzo nakon što je svom tadašnjem partneru rekla da. Naime, voditeljka je u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila sada Radu Manojlović, Tijanu Dapčević, Vanju Mijatović, Bojana Vaskovića i Mirzu… »
Sanja Marinković raskinula veridbu Pred svadbu ostavila dečka, sada sve otkrila
Kurir pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković šokirala je priznanjem o ljubavnom životu. Ono što je poznato je da iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, a sada je otkrila detalje koje javnost nije znala o njoj. Naime, Sanja je u emisiji "Magazin in" ugostila Radu… »
Sanja Marinković raskinula veridbu: Pred svadbu ostavila dečka, sada sve otkrila: "Rekla sam 'da', pa sam brzo shvatila da ne…
Blic pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom sa kojim je dobila sina Strahinju, a sada je mnoge šokirala priznanjem o ljubavnom životu. Naime, Sanja je u emisiji "Magazin in" ugostila Radu Manojlović, Tijanu Dapčević, Vanju… »
Sanja Marinković raskinula veridbu Voditeljka otkrila šok detalj: "Pristala sam da se udam, a onda..."
Alo pre 1 dan
Ubrzo je shvatila da treba da raskine sa partnerom. Voditeljka Sanja Marinković ugostila je pevačice, Radu Manojlović, Tijanu Dapčević, Vanju Mijatović, pevače Bojana Vaskovića iz Lexington benda i Mirzu Selimovića. U otvorenom razgovoru govorili su o… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Ne odustajem od štrajka glađu dok ne budu ispunjeni moji zahtevi
Beta pre 14 minutajoš 3 povezane