Povezane vesti
Umro Ljubiša Kovačević
Telegraf 01.11.2025
Poznati kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša će ostati upamćen po brojnim hitovima, kao što su "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Bele Rade", "Da l' si omče iz Nikšića", "Ne idi iz srca"... Sarađivao je… »
"Nemoguće da nas je napustio" Pevačica slomljena zbog smrti Ljubiše Kovačevića: Imao je zdravstvenih problema!
Telegraf pre 31 dana
Estrada tuguje zbog smrti poznatog kompozitora Ljubiše Kovačevića, a među njima je i pevačica Vera Matović. Ljubiša Kovačević je sarađivao sa brojnim muzičarima, među kojima je bila i Vera, koja je bila šokirana kada je čula tužne vesti. - Ma šta mi to… »
Supruga Katarina potvrdila najcrnje vesti: Danas nas je napustio, svi smo van sebe
Hello pre 31 dana
Kompozitor Ljubiša Kovačević umro je danas u 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša će ostati upamćen po brojnim hitovima među kojima su "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Bele Rade", "Da l' si omče iz Nikšića", "Ne idi iz srca"... Tokom karijere je… »
Preminuo kompozitor Ljubiša Kovačević
RTS pre 31 dana
Kompozitor i tekstopisac Ljubiša Kovačević preminuo je u 76. godini, nakon kraće bolesti, saopštili su članovi njegove porodice. Kovačević je sarađivao sa mnogim poznatim izvođačima, među kojima su Vera Matović, Mira Škorić, Era Ojdanić, Šeki Turković… »
Vera Matović zanemela zbog smrti prijatelja Pri poslednjem susretu uradio nešto što govori da je slutilo na kraj!
Alo pre 31 dana
Poslednji put su se videli letos. Kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas u 76. godini nakon kraće bolesti. Dugogodišnja prijateljica i saradnica kompozitora, Vera Matović, duboko se potresla zbog njegove smrti. - Ma šta mi to pričate? Nemoguće da… »
Estrada u suzama: Preminuo Ljubiša Kovačević nakon kraće bolesti
Mondo pre 31 dana
Poznati kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas u 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša Kovačević će ostati upamćen po brojnim hitovima, među kojima su pesme "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Ako si neverna", "Car", "Bele Rade", "Da l' si omče… »
Preminuo poznati kompozitor Ljubiša Kovačević otišao na večni počinak
Dnevnik pre 31 dana
Poznati kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas u 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša Kovačević će ostati upamćen po brojnim hitovima, među kojima su pesme "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Ako si neverna", "Car", "Bele Rade", "Da l' si omče… »
"To je bio poslednji pozdrav od njega" Vera Matović zanemela od bola, oglasila se nakon vesti o smrti Ljubiše Kovačevića
Kurir pre 31 dana
Kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas u 76. godini nakon kraće bolesti. Pevačica Vera Matović, njegova dugogodišnja prijateljica i saradnica, duboko se potresla kada smo joj saopštili da je njen prijatelj Ljubiša umro. Pevačica je od bola… »
Preminuo Ljubiša Kovačević
Nova pre 31 dana
Kompozitor Ljubiša Kovačević umro je danas 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša će ostati upamćen po brojnim hitovima među kojima su „Zvezda Danica“, „Moja da l’ si“, „Bele Rade“, „Da l’ si omče iz Nikšića“, „Ne idi iz srca“… Tokom karijere je… »
Umro naš poznati kompozitor Nedavno se razboleo, supruga neutešna:"Svi smo van sebe od tuge"
Alo pre 31 dana
Njegova supruga Katarina Kovačević oglasila se i potvrdila tužne vesti. Poznati kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas 76. godini nakon kraće bolesti. Ostaće upamćen po brojnim hitovima, kao što su "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Bele Rade"… »
Preminuo Ljubiša Kovačević
B92 pre 31 dana
Kompozitor Ljubiša Kovačević umro je danas 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša će ostati upamćen po brojnim hitovima među kojima su "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Bele Rade", "Da l' si omče iz Nikšića", "Ne idi iz srca"... Tokom karijere je… »
Umro Ljubiša Kovačević Oglasila se supruga poznatog kompozitora: Estrada se ujedinila, muzičke zvezde uz nju u najtežem trenu…
Kurir pre 31 dana
Poznati kompozitor Ljubiša Kovačević preminuo je danas 76. godini nakon kraće bolesti. Ljubiša će ostati upamćen po brojnim hitovima, kao što su "Zvezda Danica", "Moja da l' si", "Ako si neverna", "Car", "Bele Rade", "Da l' si omče iz Nikšića", "Ne idi… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih
CIK u Prištini odbila da verifikuje Srpsku listu za izbore u decembru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Biznis forum u Skoplju okupiće sutra 200 makedonskih i srpskih privrednika
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Herojski! Pripadnici Gorske službe spasili vojnike BiH s vrha planine Čvrsnice (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
"Putin neće odustati" Zvaničnik NATO uzburkao sve izjavom usred sastanka sa Amerikancima: "Moskva nije spremna..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana