Povezane vesti
Ugašen požar u grockoj, oglasio se MUP: Bilo je angažovano 10 vatrogasaca, iz objekta u plamenu izvukli ženu i predali je…
Kurir 01.11.2025
Vatrogasci su večeras ugasili požar u jednoj kući i mestu Grocka kraj Beograda i iz objekta izveli ženu koju je zbrinula Hitna pomoć. U Ministarstvu unutrašanjih poslova (MUP) je rečeno agenciji Beta da je požar izbio oko 17.22 i da je ugašen nešto posle… »
MUP: Ugašen požar u kući u opštini Grocka kraj Beograda
Novi magazin 01.11.2025
Vatrogasci su večeras ugasili požar u jednoj kući i mestu Grocka kraj Beograda i iz objekta izveli ženu koju je zbrinula Hitna pomoć. U Ministarstvu unutrašanjih poslova (MUP) je rečeno agenciji Beta da je požar izbio oko 17.22 i da je ugašen nešto posle… »
Požar u Grockoj ugašen: Vatrogasci spasili ženu iz kuće u plamenu
Serbian News Media 01.11.2025
Vatrogasci su večeras ugasili požar u jednoj kući i mestu Grocja kraj Beograda i iz objekta izveli ženu koju je zbrinula Hitna pomoć. U Ministarstvu unutrašanjih poslova (MUP) je rečeno agenciji Beta da je požar izbio oko 17.22 i da je ugašen nešto posle… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana