Povezane vesti
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"
B92 01.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe naše… »
Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"
Večernje novosti 01.11.2025
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". Foto: Tanjug -Moj sastanak „G2“ sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki… »
Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!
Pravda 01.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je uverenje da će njegov sastanak sa kineskim liderom Si Đinpingom rezultirati uspehom i "večnim mirom". "Moj bilateralni sastanak sa liderom Kine bio je odličan za naše zemlje. Ovaj sastanak će dovesti do trajnog… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''
Euronews 01.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak "G2" sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
To će dovesti do "večnog mira" Tramp progovorio o sastanku sa Si Đinpingom
Alo 01.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Vesti dana »
Kijev: Ruska vojska izvela više od 40 udara na 24 naselja u Sumskoj oblasti
Politika pre 30 minutajoš 27 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Vremenska prognoza za Zrenjanin: Za doček i cele nedelje, hladno i bez snega. Jutarnje od -4 dnevne do 14! Vremenska prognoza 29.12.2025. - 04.01.2026.
Volim Zrenjanin pre 50 minutajoš 22 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 51 minutajoš 13 povezanih
AMSS: Gužve na putevima ka izletištima, nema čekanja na granici
Radio sto plus pre 25 minutajoš 9 povezanih