Povezane vesti
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"
B92 pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe naše… »
Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"
Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". Foto: Tanjug -Moj sastanak „G2“ sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki… »
Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!
Pravda pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je uverenje da će njegov sastanak sa kineskim liderom Si Đinpingom rezultirati uspehom i "večnim mirom". "Moj bilateralni sastanak sa liderom Kine bio je odličan za naše zemlje. Ovaj sastanak će dovesti do trajnog… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''
Euronews pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak "G2" sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
To će dovesti do "večnog mira" Tramp progovorio o sastanku sa Si Đinpingom
Alo pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Vesti dana »
Okupljanje na raskrsnici kod Narodne skupštine: Blokiran saobraćaj (foto)
Mondo pre 6 satijoš 50 povezanih
Profesor sedi na svojim diplomama u centru Zrenjanina u znak podrške Dijani Hrki
Radio 021 pre 10 minutajoš 80 povezanih
Sudije i tužioci pozvali Ustavni sud da oceni ustavnost posebnog zakona o zgradama Generalštaba
Novi magazin pre 3 satajoš 36 povezanih
Zaharova: Dokle god finansira Kijev,Italija će se urušavati - od ekonomije do tornjeva
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
U Skupštini usvojena izmena Liste kandidata za članove Saveta REM-a
Sputnik pre 3 satajoš 33 povezane