Povezane vesti

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

B92 pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe naše… »
Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Večernje novosti pre 31 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". Foto: Tanjug -Moj sastanak „G2“ sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki… »
Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!

Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!

Pravda pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je uverenje da će njegov sastanak sa kineskim liderom Si Đinpingom rezultirati uspehom i "večnim mirom". "Moj bilateralni sastanak sa liderom Kine bio je odličan za naše zemlje. Ovaj sastanak će dovesti do trajnog… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''

Euronews pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak "G2" sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
To će dovesti do "večnog mira" Tramp progovorio o sastanku sa Si Đinpingom

To će dovesti do "večnog mira" Tramp progovorio o sastanku sa Si Đinpingom

Alo pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »

Vesti dana »