Povezane vesti

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

B92 pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe naše… »
Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"

Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". Foto: Tanjug -Moj sastanak „G2“ sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki… »
Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!

Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!

Pravda pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je uverenje da će njegov sastanak sa kineskim liderom Si Đinpingom rezultirati uspehom i "večnim mirom". "Moj bilateralni sastanak sa liderom Kine bio je odličan za naše zemlje. Ovaj sastanak će dovesti do trajnog… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''

Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''

Euronews pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak "G2" sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
To će dovesti do "večnog mira" Tramp progovorio o sastanku sa Si Đinpingom

To će dovesti do "večnog mira" Tramp progovorio o sastanku sa Si Đinpingom

Alo pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak 'G2' sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »

Vesti dana »