Povezane vesti
Tramp o putu u aziju: Sastanak sa Si Đinpingom dovešće do uspeha i "večnog mira"
Večernje novosti 01.11.2025
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i "večnog mira". Foto: Tanjug -Moj sastanak „G2“ sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki… »
Tramp šalje pozitivne poruke: Si Đinping i "večni mir"!
Pravda 01.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je uverenje da će njegov sastanak sa kineskim liderom Si Đinpingom rezultirati uspehom i "večnim mirom". "Moj bilateralni sastanak sa liderom Kine bio je odličan za naše zemlje. Ovaj sastanak će dovesti do trajnog… »
Tramp: Sastanak sa Si Đinpingom put do uspeha i ''večnog mira''
Euronews 01.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će ishod njegovog nedavnog sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom dovesti do uspeha i ''večnog mira''. "Moj sastanak "G2" sa predsednikom Kine Sijem bio je veliki za obe… »
Vesti dana »
Dok se Trump udvara Siju, raste pritisak da se suoči sa Kinom zbog podrške Iranu
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 18 povezanih
Ovo je bolelo više od poraza! Marakana sablasno prazna, Kostić progovorio o navijačima!
Kurir pre 15 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Serbian News Media pre 19 minutajoš 20 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 30 minutajoš 5 povezanih