Povezane vesti
Cobe preživeo tešku saobraćajku: Operisali su ga da ne ostane invalid, a evo kako danas živi
Telegraf pre 1 dan
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, široj javnosti poznat po učešću u popularnom takmičenju "Zvezde Granda", otvoreno je govorio o životu nakon teške saobraćajne nesreće koja je mogla da ga ostavi invalidom. Danas uživa u vremenu provedenom sa unucima i… »
"Bio je kao moj otac" Slobodan Batjarević progovorio o Saši Popoviću: Srce me boli zbog njega...
Kurir pre 1 dan
Pevač Slobodan Batjarević Cobe otvoreno je govorio o svom odnosu sa Sašom Popovićem i podršci koju mu je pružio u teškim trenucima karijere. Nakon mnogo godina, Cobe je konačno otkrio šta je za njega Saša, koji je preminuo 1. marta ove godine, značio i… »
"Operisali su me da ne budem invalid": Cobe je imao tešku saobraćajku: Otišao van Srbije, a danas ovako uživa sa unučićima…
Blic pre 1 dan
Pevač Slobodan Batjarević Cobe naširoko je poznat srpskoj javnosti, a proslavio se u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". On je u više navrata govorio o tome kakvu je saobraćajku imao, kada su doktori morali da se bore za to da ga operišu kako… »
"Plaćao mi je stan 3 godine, bio mi je kao otac": Pevač progovorio o Saši Popoviću, otkrio koliko mu je pomogao
Mondo pre 1 dan
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, poznat po učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", iskreno je progovorio o svom odnosu sa Sašom Popovićem i o pomoći koju je od njega dobio u najtežim trenucima karijere. Pogledajte fotografije Cobeta: Posle mnogo… »
Danas zarađuje: 70.000 evra i uživa u luksuzu Ovom pevaču je Saša Popović promenio život: "Plaćao mi je stan tri i po godine"…
Blic pre 1 dan
Pevač Slobodan Cobe Batjarević proslavio se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada je progovorio o odnosu sa Sašom Popovićem koji mu je mnogo pomogao u teškom periodu. Cobe je nakon mnogo godina otkrio šta je za njega Saša Popović učinio. - Kada… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti pozvali na okupljanje sutra ispred Skupštine: „Teško da su u skorijoj prošlosti postojali značajniji i veći dani“
Nova pre 11 minutajoš 52 povezane
Hrka odgovorila Vučeviću: Slagao me je da će krivci biti u zatvoru
Novi magazin pre 6 minutajoš 50 povezanih
Hrka odgovorila Vučeviću: Slagao me je da će krivci biti u zatvoru
Beta pre 47 minutajoš 31 povezana