Povezane vesti
Cobe preživeo tešku saobraćajku: Operisali su ga da ne ostane invalid, a evo kako danas živi
Telegraf 02.11.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, široj javnosti poznat po učešću u popularnom takmičenju "Zvezde Granda", otvoreno je govorio o životu nakon teške saobraćajne nesreće koja je mogla da ga ostavi invalidom. Danas uživa u vremenu provedenom sa unucima i… »
"Bio je kao moj otac" Slobodan Batjarević progovorio o Saši Popoviću: Srce me boli zbog njega...
Kurir 02.11.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe otvoreno je govorio o svom odnosu sa Sašom Popovićem i podršci koju mu je pružio u teškim trenucima karijere. Nakon mnogo godina, Cobe je konačno otkrio šta je za njega Saša, koji je preminuo 1. marta ove godine, značio i… »
"Plaćao mi je stan 3 godine, bio mi je kao otac": Pevač progovorio o Saši Popoviću, otkrio koliko mu je pomogao
Mondo 02.11.2025
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, poznat po učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", iskreno je progovorio o svom odnosu sa Sašom Popovićem i o pomoći koju je od njega dobio u najtežim trenucima karijere. Pogledajte fotografije Cobeta: Posle mnogo… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 48 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana