Повезане вести
Цобе преживео тешку саобраћајку: Оперисали су га да не остане инвалид, а ево како данас живи
Телеграф 02.11.2025
Певач Слободан Батјаревић Цобе, широј јавности познат по учешћу у популарном такмичењу "Звезде Гранда", отворено је говорио о животу након тешке саобраћајне несреће која је могла да га остави инвалидом. Данас ужива у времену… »
"Био је као мој отац" Слободан Батјаревић проговорио о Саши Поповићу: Срце ме боли због њега...
Курир 02.11.2025
Певач Слободан Батјаревић Цобе отворено је говорио о свом односу са Сашом Поповићем и подршци коју му је пружио у тешким тренуцима каријере. Након много година, Цобе је коначно открио шта је за њега Саша, који је преминуо 1… »
"Плаћао ми је стан 3 године, био ми је као отац": Певач проговорио о Саши Поповићу, открио колико му је помогао
Мондо 02.11.2025
Певач Слободан Батјаревић Цобе, познат по учешћу у музичком такмичењу "Звезде Гранда", искрено је проговорио о свом односу са Сашом Поповићем и о помоћи коју је од њега добио у најтежим тренуцима каријере. Погледајте… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана