Povezane vesti
Hrvatska influenserka se razvela nakon 10 godina braka od poznatog fudbalera: "To je bila njegova odluka"
Mondo pre 1 dan
Hrvatska influenserka Marta Radić razvela se nakon 10 godina braka od fudbalera Džuniora Fernandesa de Silve sa kojim ima dvoje dece. Pogledajte fotografije Marte Radić: Ona je sada prvi put javno progovorila o krahu odnosa sa poznatim sportistom. "Naš… »
Razvela se nakon deset godina braka! Poznata Hrvatica o krahu sa fudbalerom: "To je bila njegova odluka..."
Telegraf pre 1 dan
Influenserka Marta Radić (29) javno je potvrdila da se razvela od fudbalera Džuniora Fernandesa de Silve nakon deset godina zajedničkog života i dvoje dece. Marta je sada prvi put potvrdila priče koje su već duže vreme kružile javnošću. - Naš razvod nije… »
Razvela se poznata hrvatica (29) nakon 10 godina: Dve godine krila krah braka, sad sve priznala: "Deca su mi prioritet"
Blic pre 1 dan
Influenserka Marta Radić (29) razvela se nakon 10 godina od fudbalera Džuniora Fernandesa de Silve sa kojim ima dvoje dece. Influenserka je sada prvi put javno potvrdila glasine koje kruže već neko vreme. - Naš razvod nije bio iznenađenje za one koji su… »
Krah nakon 10 godina braka Razvela se poznata Hrvatica (29), progovorila o trećoj osobi
Alo pre 1 dan
Iz braka sa fudbalerom ima dvoje dece. Influenserka Marta Radić (29) razvela se nakon 10 godina od fudbalera Džuniora Fernandesa de Silve sa kojim ima dvoje dece. Sada je prvi put javno potvrdila glasine koje kruže već neko vreme. - Naš razvod nije bio… »
Vesti dana »
Studenti se povukli sa platoa ispred Gradske uprave gde su proveli noć, poziv Čačanima da krenu u Beograd i podrže Dijanu Hrku
Morava info pre 3 satajoš 52 povezane
Dijana Hrka direktno Vučeviću: “Obećao mi je zatvor za odgovorne, poručite mu da laže!”
Serbian News Media pre 2 minutajoš 50 povezanih
Struka traži povlačenje predloga leks specijalisa za Generalštab
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih
Hrka odgovorila Vučeviću: Slagao me je da će krivci biti u zatvoru
Beta pre 47 minutajoš 31 povezana
Počela akademska godina na univerzitetima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Novom Pazaru
Pressek pre 3 satajoš 30 povezanih