Povezane vesti
Predsednik Srbije: Moja ruka je pružena svima koji drugačije misle, izvinjenje bilo iskreno
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je njegova ruka pružena svima koji drugačije misle i da im nudi razgovor i dijalog, kao i da je njegovo izvinjenje bilo potpuno iskreno. "Moja ruka je pružena, uvek će biti pružena svima… »
Vučić: Moja ruka je pružena svima koji drugačije misle, izvinjenje je bilo iskreno, izbori će biti pre roka
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je njegova ruka pružena svima koji drugačije misle i da im nudi razgovor i dijalog, kao i da je njegovo izvinjenje bilo potpuno iskreno. "Moja ruka je pružena, uvek će biti pružena svima koji… »
Parlamentarni izbori u Srbiji biće pre roka, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 2. novembra da će izaći u susret studentima u blokadi tako da će parlamentarni izbori biti pre roka, prenosi agencija Beta. Vučić je rekao da će o tome odlučiti "nadležne institucije". Raspisivanje vanrednih… »
Vučić: Parlamentarni izbori biće pre roka
Vesti online pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će parlamentarni izbori u Srbiji biti održani pre roka, uvažavajući zahteve studenata, ali nije precizirao kada će ispuniti taj zahtev koji je iznet početkom maja. Vučić je rekao da će, uvažavajući… »
Vučić: Moja ruka je pružena svima koji drugačije misle, izbori će biti održani pre roka
NIN pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je njegova ruka pružena svima koji drugačije misle i da im nudi razgovor i dijalog, kao i da je to suština demokratije. "Moja ruka je pružena, uvek će biti pružena svima koji drugačije misle, samo… »
Vučić: Moja ruka je pružena, nudim dijalog.. potrebno je to istrpeti to da ste nepomenik, ubica, kriminalac, narko diler…
Jugmedia pre 23 sata
Moja ruka je pružena, uvek će biti pružena svima koji drugačije misle, samo nemojte meni da branite da drugačije mislim, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska radova na izgradnji Nacionalnog stadiona. Vučić je kazao da je u… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Nisam uplašena, nastavljam štrajk - znam zašto sam ovde
N1 Info pre 19 minutajoš 82 povezane
„Sreća moja, pa sam gledala Mandu“: Branko Kockica viđen ispred Ćacilenda VIDEO
Nova pre 54 minutajoš 44 povezane
Naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 22 stepena
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana
Akademski krizni centar primio više od 20 poziva za pomoć privedenim studentima
N1 Info pre 3 satajoš 4 povezane