Povezane vesti
"Rekao mi je da ću ispasti iz takmičenja ako to uradim" Pevač otkrio kakav je zaista bio Popović iza kamera
Telegraf pre 1 dan
Pevač Sloba Đurković, koji je stekao popularnost u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", otvoreno je govorio o svojim kolegama i iskustvima sa scene, ali je spomenuo i Sašu Popovića. On je istakao da su najveće zvezde, uprkos slavi, često skromne. -… »

"Saša Popović mi je rekao da ću ispasti ako budem pevao ovu pesmu" Sloba Đurković nakon toliko godina otvorio dušu, progovorio…
Kurir pre 1 dan
Pevač Sloba Đurković stekao je popularnost kroz svoje učešće muzičkom takmičenju " Zvezde Granda". On je sada progovorio o kolegama i istakao da su najveće zvezde uglavnom prizemne. - Mislim su da su prave zvezde jako prizemne i to mi možemo da učimo od… »

Vesti dana »
Dijana Hrka za BBC o štrajku glađu: 'Idem do cilja, šta god to bilo'
BBC News pre 0 minutajoš 79 povezanih
Ponovo okupljanja ispred skupštine, Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu: Saobraćaj blokiran
NIN pre 9 minutajoš 38 povezanih
Švedska preusmerava pomoć Srbiji sa državnih institucija na civilno društvo zbog problema u vladavini prava
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 6 povezanih
„Prvo je otet Vladimir Štimac, onda je oteta i njegova žalba, sad tužilac ponovo pokušava da ga otme“: Oglasili se advokati nakon saslušanja košarkaša
Nova pre 9 minutajoš 22 povezane
Bravo mali, tako se to radi! Novi trener Partizana ishvalio Vanju Dragojevića nakon sukoba sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde
Večernje novosti pre 4 minutajoš 34 povezane